آخرين مطالب

آیت الله مظفری در همایش زکات عنوان کرد:

زکات فقر و بلا را از جامعه دفع کرده و مایه قوت و اقتدار جامعه اسلامی می‌شود اخبار استان

زکات فقر و بلا را از جامعه دفع کرده و مایه قوت و اقتدار جامعه اسلامی می‌شود

  بزرگنمايي:

آیت الله مظفری در همایش ترویجی و تکریمی زکات در روستای کوندج گفت: پرداخت زکات برادری را در میان مؤمنین تقویت می‌کند، همچنین زکات فقر و بلا را از جامعه دفع کرده و مایه قوت و اقتدار جامعه اسلامی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری آبیک،  آیت‌الله حسین مظفری در همایش ترویجی و تکریمی زکات در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای کوندج اظهار کرد: خدای متعال در آیه 96 سوره اعراف می‌فرماید «وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَیْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ»، یعنی (و اگر مردم شهرها ایمان آورده و به تقوا گراییده بودند قطعا بركاتى از آسمان و زمین برایشان مى‌‌گشودیم)، اگر آثار دنیوی، اخروی، فردی و اجتماعی زکات به اطلاع مردم برسد، حتما مردم زکاتشان را با اشتیاق و رغبت خواهند پرداخت، در قرآن کریم حدود 60 مرتبه از زکات سخن به میان آمده است.

 وی ادامه داد: امام رضا (ع) فرمودند خداوند به من نعمت‌هایی داده که من نگرانم مبادا نتوانم حق این نعمت‌ها را به بندگان خدا ادا کنم، شخصی پرسید یابن رسول‌الله (ص)! مگر شما هم نگرانید که مبادا حقوق بندگان خدا را نپردازید؟ حضرت فرمودند بله، به هر نعمتی زکاتی تعلق می‌گیرد، زکات واجب همان 9 مورد است، اما زکاتی که در قرآن آمده معمولا شامل چیزهای دیگر هم می‌شود، هر نعمتی که خدا به ما داده است، بندگان خدا حقی در آن نعمت دارند، پرداخت حق بندگان خدا همان زکات است.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: زکات مایه از بین رفتن گناهان می‌شود، زکات در قبر و برزخ در کنار نماز مجسم شده و انسان را یاری می‌کند، زکات کلید دریافت رحمت الهی است، زکات باعث می‌شود زکات‌دهنده از سلام، درود، صلوات و دعای امام زمان (عج) و پیامبر خدا (ص) بهره‌مند شود.

 وی خاطرنشان کرد: پرداخت زکات خشم پروردگار را فرو می‌نشاند؛ خشم خدا گاهی با ملخی که بر زمین‌های کشاورزی می‌فرستد یا با خشکسالی نمایان می‌شود، پرداخت زکات خشم خدا را از ما دور می‌کند.

 آیت‌الله مظفری تأکید کرد: در روایت آمده است ربایندگان اموال مردم سه دسته هستند، یک دسته آن‌هایی هستند که زکات نمی‌دهند و حق مردم را از مالشان ادا نمی‌کنند، یک دسته هم آن‌هایی هستند که قرض می‌گیرند و نیت پرداخت قرضشان را ندارند، دسته سوم کسانی هستند که حق همسرانشان را نمی‌پردازند.

 نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در روایات آمده است اگر زکات پرداخت نشود، مالتان تلف می‌شود و از جایی که فکرش را نمی‌کنید دو برابر خسارت می‌بینید، خداوند نماز، حج و زیارت‌هایتان را قبول نمی‌کند، همچنین کسانی که زکات نمی‌دهند هم‌ردیف رباخواران قرار می‌گیرند.

 وی در خصوص آثار اجتماعی زکات یادآور شد: زکات برادری را در میان مؤمنین تقویت می‌کند، زکات باعث می‌شود فقرا هم از اموال دنیا بهره‌مند شوند و بر سر سفره اغنیاء بنشینند، این باعث تعمیق برادری و اخوت می‌شود، زکات کینه‌زدایی می‌کند، زکات بنیه دینی را تقویت می‌کند، برای مثال همین مسجدی که در آن قرار داریم، عمدتا از زکات مردم ساخته شده است، مساجد، مدارس، کتابخانه‌ها و حوزه‌های علمیه می‌توانند از زکات‌های پرداختی ساخته شوند.

 امام جمعه قزوین اظهار کرد: زکات فقر و بلا را از جامعه دفع کرده و مایه قوت و اقتدار جامعه و امت اسلامی می‌شود، البته این‌ها تنها بخشی از آثار و برکات زکات است، اگر مؤمنین این‌ها را بدانند با اشتیاق زکات مال خود را می‌پردازند.

 نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: ما طی سال‌های اخیر الحمدلله شاهد رشد پرداخت زکات بوده‌ایم، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین فرمودند در شهرستان آبیک 75 درصد برنامه پرداخت زکات امسال تا اینجا تحقق پیدا کرده و نسبت به سال گذشته 35 درصد رشد پرداخت زکات را در این شهرستان داشته‌ایم و رشد زکات در استان قزوین هم 30 درصد بوده است.

 وی بیان کرد: در شهرستان آبیک 153 درصد در خصوص زکات واجب نسبت به سال گذشته رشد داشته‌ایم که این رقم در استان قزوین 68 درصد بوده است، این‌ها نشان می‌دهد همه مردم استان قزوین و به‌ویژه مردم شهرستان آبیک اهل پرداخت زکات هستند و ما باید بیشتر این واجبات الهی را برای مردم تبیین کنیم.

 آیت‌الله مظفری خاطرنشان کرد: زکات واجب همان 9 موردی است که در رساله‌ها وجود دارد، اما چیزهای دیگر هم زکات خاص خود را دارند، خمس هم به یک معنا زکاتی است که به مال انسان تعلق می‌گیرد، ان‌شاءالله با پرداخت واجبات الهی و انجام این فرائض الهی شاهد لطف و عنایت خدای متعال باشیم و هر چه زودتر خشکسالی به وجود آمده برطرف شده و شاهد نزول باران رحمت الهی باشیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اجرای 120 برنامه طی 9 ماه گذشته/ آبیک رتبه اول ورزشکاران سازمان یافته استان با 4533 نفر بیمه شده

افتتاح استخر ورزشی آبیک تا پایان سال

اعطای جایزه ملی " شهریار " به شهردار آبیک بعنوان شهردار برتر استان

احداث تقاطع غیرهمسطح آبیک با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) آغاز خواهد شد

گزارش کامل سفر یک روزه نماینده ولی فقیه در استان قزوین به شهرستان آبیک

برگزاری نمایشگاه پاییزه در آبیک /عرضه محصولات غذایی، پوشاک،کیف و کفش و لوازم التحریر با قیمت ارزان

دیدار رئیس اداره صمت آبیک با رئیس دادگستری شهرستان آبیک

بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

غفلت و بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

اعطای نشان مسئول پاسخگو به دادستان آبیک در روز پایانی مسئولیت

بازدید معاون وزیر نیرو از نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی آبیک

رسیدگی به پرونده یقه سفیدها در دستور کار/ وضعیت اتباع خارجی در شهرستان آبیک/قدردانی از عملکرد خوب رسانه های آبیک در جنگ 12 روزه

برگزاری 23 مراسم تعزیه خوانی در شهرستان آبیک در محرم امسال/ 4 تعزیه خوان کشوری در شهرستان آبیک

نیک فطرت، مدیرعامل جدید شهرک صنعتی کاسپین دو شهرستان آبیک شد

اعزام 750 زائر آبیکی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) در روز 14 خرداد

در سفر یکروزه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین به شهرستان آبیک چه گذشت ؟

قول و هشدار رئیس پلیس آبیک برای امنیت شهر قشلاق  / حضور پلیس در شهر قشلاق محقق می شود

اجرای 55 برنامه خادمیاران رضوی در شهرستان آبیک در دهه کرامت

بیان مطالبات مردم و مشکلات شهرستان آبیک در مراسم روز شوراها به استاندار قزوین

نزول نرخ باروری آبیک به 0/99 / درجه گواهینامه برنامه ایمنی آب آبیک 98/7 و در حد عالی

هدف جنگ نرم تغییر باورهای جامعه است/ اجرای 15 عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی سپاه در آبیک

چگونگی تحقق شعار سال 1404 در شهرستان آبیک

کاشت 60 هزار بوته گل فصلی در شهر در استقبال از بهار / پیگیری جدی احداث پل غیرهمسطح و پارک‌جنگلی شهر آبیک

دشمن با تهدید نرم افزاری به دنبال دستکاری افکار عمومی است / برای اختصاص نماینده مستقل آبیک و البرز تلاش شود

ساخت تله فیلم 90 دقیقه ای روشنایی های شهر برای معرفی زیبایی ها و ظرفیت های آبیک

اهدای انگشتری رهبر معظم انقلاب به امام جماعت مسجد جامع زیمبابوه در نماز جمعه آبیک

اجرای طرح زندگی با آیه‌ها در شهرستان آبیک

مسئولان دو استان مانع  احداث شهرک صنعتی در مجاورت آبیک شوند/ آبیک دیگر تاب آلاینده جدید ندارد!

ظرفیت ها ، فرصت ها و چالش های شهرستان آبیک پیش روی استاندار جدید قزوین

هشدار فرماندار آبیک درباره احداث شهرک صنعتی جدید همجوار شهر آبیک

اجرای روزانه 200 برنامه سپاه و بسیج آبیک در دهه فجر / انقلاب اسلامی روز به روز مقتدرتر در حال پیشروی به سمت اهداف عالی خود است

اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین برگزار شد/ اصحاب رسانه آبیک خوش درخشیدند

بنای مهم تاریخی شهرستان آبیک را برای آیندگان حفظ کنیم !

1021 نفر در 11 مسجد شهرستان آبیک معتکف شدند

در شورای اداری اول بهمن ماه آبیک چه موضوعاتی عنوان شد ؟

پیگیری افزایش نماینده مجلس برای آبیک / سوء مدیریت، علت اصلی مشکل مسکن ملی!

بازدید از روند تکمیل پل روگذر راه‌آهن آبیک_قشلاق/ دوشنبه اتمام کار پیمانکار

برگزاری دوره مهارت افزایی گروه‌های نقش آفرین بسیج در شهرستان آبیک

هدیه 3 تنی همدلی از آبیک به محور مقاومت

کمک 15 میلیارد ریالی طلا و پول و دو زمین به ارزش 7 میلیارد تومان به جبهه مقاومت در شهرستان آبیک

صنایع آلاینده اطراف شهر آبیک بر سلامت و تنفس مردم تاثیر می‌گذارد

افتتاح و بهر ه برداری از 14 پروره زیبا سازی سیمای شهری آبیک با اعتبار 50 میلیارد ریالی

سامانه 137 شهرداری آبیک راه اندازی شد

دفتر انجمن حمایت از زندانیان شهرستان آبیک افتتاح شد

پیگیری ادامه مترو هشتگرد به قزوین و تکمیل پل روگذر راه آهن آبیک-قشلاق / ارائه طرح فرونشست زمین و 7 ساله شدن شوراها به مجلس

برگزاری تجمع مردم شهر آبیک در محکومیت ترور پرچمدار جبهه مقاومت،شهید سید حسن نصرالله

هشدار بابت نصب ماهواره در آبیک بعلت مشکل آنتن دهی شبکه های تلویزیون !/ دشمن با جنگ نرم در صدد استحاله از درون خانواده است

پیگیری رفع برخی مشکلات شهرستان آبیک از رئیس جمهور

راه اندازی مرکز مهارت آموزی در شرکت نوآور ارتباط صنعت برای استفاده جوانان نخبه آبیکی/ رفع بسیاری از مشکلات شهرک صنعتی آبیک

برگزاری انتخابات8تیر در آبیک با 1500 نفر عوامل اجرایی در 75 شعبه/ 73 هزار آبیکی واجد شرایط رای دادن

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک