آخرين مطالب

امام جمعه شهرستان آبیک عنوان کرد:

برخی از مسئولان راه رضاخان را می‌پیمایند/ مردم مراقب نفوذ عوامل موساد باشند اخبار شهرستان

برخی از مسئولان راه رضاخان را می‌پیمایند/ مردم مراقب نفوذ عوامل موساد باشند

  بزرگنمايي:

حجت الاسلام روحانی گفت:عوامل دشمن بین مردم آمدند، قرآن سوزاندند و قصد داشتند مسجدی را هم بسوزانند و همچنین دست به کشته سازی زده و دستگیر هم شدند و اعتراف کردند که عامل موساد هستند،مردم مراقب نفوذ باشند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آبیک،  حجت‌الاسلام والمسلمین تقی روحانی امام جمعه شهرستان آبیک در خطبه های نماز جمعه این هفته که در مسجد حضرت ولی عصر عجل الله فرجه شهر آبیک برگزار شد ضمن توصیه به تقوای الهی با اشاره به جملات قصار امیرالمؤمنین در نهج البلاغه اظهار داشت: زمانی که در خلوت هستید مواظب معصیت الهی باشید، در خفا گناه نکنید و فکر نکنید کسی شما را نمی ببند.
وی افزود: امام رضا علیه السلام می فرمایند که گناهان کوچک کم کم تو را به گناهان بزرگ می رساند و فکر نکنید که گناهان کوچک تاثیری ندارند.
امام جمعه شهرستان آبیک همچنین تصریح کرد : یکی از راه‌های کسب تقوا این است که با پیاده نظام شیطان قطع رابطه کنی که همانا او دوست ناباب می باشد، برای اینکه تقوا داشته باشید باید با رفیق ناباب قطع رابطه کنید، زیرا وقتی شیطان رفت خدا می آید و وقتی ظلمت برود ، نور خواهد آمد. لذا در ماه رجب که ماه استعفار است ، استغفار  کنیم و از خدا بخواهیم توفیق استغفار در این ماه را به ما عنایت فرماید.
خطیب جمعه شهرستان آبیک در بخش دیگری از بیانات خود ضمن تبریک ایام البیض و سالروز ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام این روز را به پدران جامعه به ویژه پدران شهدا و پدران آسمانی تبریک گفت و اظهار داشت: جایگاه پدر در قرآن ویژه است و توصیه می‌کنم آنانی که پدر در قید حیات دارند قدرشان را بدانند و حرمت و جایگاه او را حفظ کنند و آنان که پدر از دست داده‌اند بر سر قبر پدر بروند و از آن توشه بردارند.
 وی تاکید کرد: قدردانی پدر و مادر دادن هدیه و شاخه گل نیست،بلکه قدردانی به احترام و حرمت گذاری به آنان است.
 حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه سه ولادت خیلی اسرارآمیز در تاریخ داریم افزود: یکی ولادت پیامبر اکرم صلوات الله علیه و دیگری ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها و دیگر اینکه میلاد مولود کعبه حضرت علی علیه السلام است که دیوار کعبه شکافت و مادر امام علی علیه السلام وارد کعبه شد و امیرمومنان در داخل کعبه متولد شد  لذا در خصوص امیرالمومنین کتاب‌ها نوشته شده حتی علمای اهل سنت نیز قلم زده‌اند اما هنوز نتوانسته‌ایم شخصیت امیرالمومنین را آنگونه که هست بشناسیم .
وی افزود: جز خدا و پیامبر خدا کسی نمی‌تواند امیرالمومنین علی را بشناسد و معرفی نماید و بر اساس بیانات پیامبر اسلام(ص) علی(ع) در دنیا اصل دین است و در آخرت هرچه هست علی است و خطاب به امام علی علیه السلام فرموده اند که ار کجا باشد شهادت می‌دهم که تو اصل دین هستی.
 خطیب جمعه شهرستان آبیک با اشاره به  ایام شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: ما به شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم خیلی بدهکاریم و اگر بخواهیم بدهکاری خود را بدهیم باید به وصیت نامه آنها عمل کنیم .
حجت الاسلام روحانی صریح کرد: وصیت‌نامه استثنایی شهید سلیمانی را که 6 سال از شهادت او می‌گذرد مرور کنیم ، در فرازی به مراجع تقلید می‌گوید پشت سر این امام حکیم بایستید، این نظام الهی است اگر این نظام از دست برود تمام درس‌های شما و حوزه‌های علمیه از بین خواهد رفت و به من و شما نیز می‌گوید به ولایت فقیه اتصال داشته باشید، زیرا دشمنان فهمیده اند در این 45 سال گذشته که چه سیلی‌هایی را از مقام ولایت خورده‌اند و قصد دارند شما را از این عمود خیمه انقلاب جدا کنندو توصیه می‌کنم وصیت‌نامه شهید سلیمانی را دوباره مرور کنیم.

امام جمعه شهرستان آبیک در ادامه به اجرای قانون کشف حجاب در سال 1314 به دستور رضاخان قلدر اشاره کرد و گفت: این اقدام ضربه هولناکی به پیکره باور دینی ملی و الهی زنان وارد کرد و برخی زنان متدینه سال‌ها از خانه بیرون نیامدند تا حجاب آنها خدشه دار نشود.
وی افزود: آن روز رضاخان این کار را کرد اما نمی‌دانم چرا عده‌ای علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب که مرجع تقلید نیز هست،همچنان راه رضاخان را می‌پیمایند البته من می‌گویم رضاخان راه به جایی نبرد و شما هم راه به جایی نخواهید برد.
 حجت الاسلام روحانی در ادامه به پرتاب سه ماهواره به فضا توسط جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: به همه کسانی که در پرتاب ماهواره به فضا از هوافضا تا وزارت ارتباطات و دانشمندان عزیز که نقش داشتند تبریک می‌گویم .
وی گفت: این پرتاب علی رغم همه تحریم‌های دشمنان صورت گرفت که ما تحریم مطلق هستیم ، از اشخاص و دستگاه‌ها گرفته تا شرکت‌ها و آمریکا و اذناب او هر کاری می‌توانستند کردند ولی دیدند در یک روز دانشمندان ما سه ماهواره به فضا پرتاب کردند و آنها را انگشت به دهان گذاشتند و رئیس رژیم سفاک صهیونیستی به واشنگتن رفت و خود را به ترامپ رساند تا بگوید که هر روز ایران یک پیشرفت علمی دارد و موشک‌های ساخت ایران در همین ایام به اوج خود رسیده است و عصبانی شده است و ما به آنان می‌گوییم در این عصبانیت خود بمیرید.

خطیب جمعه آبیک در بخش دیگری از بیانات خود گفت: به رئیس جمهور و رئیس مجلس و مسئولان درباره مشکلات مردم تذکر داده ایم و بارها گفته شد، وقتی گوش ندهند این می شود که عده ای به خیابان می آیند و به وضعیت اعتراض می کنند تا دولت صدایشان را بشنود، مطالبه گری حق مردم است، شعار ما استقلال آزادی جمهوری اسلامی است، کشور کشور آزادی است خفقان نباید در کشور باشد، رییس جمهور صدای مردم را شنید و دست به یک سلسله اقداماتی زد از جمله تعویض رئیس بانک مرکزی اما رئیس جمهور که ما برای موفقیت او دعا می کنیم چرا از مهره های سوخته استفاده می کند؟ فرد جایگزین در دولت قبل کنار گذاشته شد، در دولت فعلی استیضاح شد، این فرد چه معجزه ای برای اقتصاد کشور می تواند بکند؟ البته ما دعا می کنیم که موفق بشود، اما آیا دیگر ما کسی در حوزه اقتصاد نداریم از آنها استفاده بشود؟
امام جمعه شهرستان آبیک در ادامه گفت: یک توصیه به مردم عزیز دارم که در این اعتراضات که صورت گرفت، خبر داریم عوامل موساد و آمریکا قرار داشتند در بهمن ماه در ایران اغتشاشات را دامن بزنند اما چون دیدند 3 ماهواره در یک روز پرتاب شد و این موفقیت عظیم علمی را دنیا مشاهده می کند گفتند بهمن ماه دیر است و زودتر به عوامل خود گفتند تحریک کنید الان مردم به میدان بیایند و در بین بازاریان اهداف خود را دنبال کردند، قرآن سوزاندند و قصد داشتند مسجدی را هم بسوزانند و همچنین دست به کشته سازی زده و دستگیر هم شدند و اعتراف کردند که عامل موساد هستند، مردم بدانید دشمن خیلی زیبا طراحی می کند و باید مراقب نفوذ دشمن باشیم .
وی تصریح کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند ما از این فتنه ها زیاد دیده ایم و پشت سر گذاشته ایم ، این ملت پای این نظام ، انقلاب،خون شهدا و علی و اولاد علی (ع) هستند و ماندند و خواهند بود و اگر حرکاتی شبیه فتنه سال 88 از شما ببینند با مشت محکم خود شما را سرجایتان خواهند نشاند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های آبیک در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

فاطمه و علی، محبوب‌ترین نام‌های مذهبی در شهرستان آبیک/ افزایش آمار ازدواج و وفات

مسئولان توضیح دهند چرا سفر رییس جمهور برای آبیک هیچ دستاوردی نداشته است ؟

لزوم تشکیل هیئت های پژوهشی مشترک حوزویان و دانشگاهیان آبیک برای حل آسیب های اجتماعی، محیط زیست و توسعه پایدار

خبرنگاران آبیک؛ مدافعان آرامش در خط مقدم جنگ روانی

17 سال انتظار برای ابلاغ طرح جامع/ درخواست رفع 4 مشکل مهم آبیک

استقبال با شکوه از 8 شهید گمنام و شهید اکبر صفی صمغ آبادی در شهرستان آبیک

اجرای 120 برنامه طی 9 ماه گذشته/ آبیک رتبه اول ورزشکاران سازمان یافته استان با 4533 نفر بیمه شده

افتتاح استخر ورزشی آبیک تا پایان سال

اعطای جایزه ملی " شهریار " به شهردار آبیک بعنوان شهردار برتر استان

احداث تقاطع غیرهمسطح آبیک با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) آغاز خواهد شد

گزارش کامل سفر یک روزه نماینده ولی فقیه در استان قزوین به شهرستان آبیک

برگزاری نمایشگاه پاییزه در آبیک /عرضه محصولات غذایی، پوشاک،کیف و کفش و لوازم التحریر با قیمت ارزان

دیدار رئیس اداره صمت آبیک با رئیس دادگستری شهرستان آبیک

بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

غفلت و بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

اعطای نشان مسئول پاسخگو به دادستان آبیک در روز پایانی مسئولیت

بازدید معاون وزیر نیرو از نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی آبیک

رسیدگی به پرونده یقه سفیدها در دستور کار/ وضعیت اتباع خارجی در شهرستان آبیک/قدردانی از عملکرد خوب رسانه های آبیک در جنگ 12 روزه

برگزاری 23 مراسم تعزیه خوانی در شهرستان آبیک در محرم امسال/ 4 تعزیه خوان کشوری در شهرستان آبیک

نیک فطرت، مدیرعامل جدید شهرک صنعتی کاسپین دو شهرستان آبیک شد

اعزام 750 زائر آبیکی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) در روز 14 خرداد

در سفر یکروزه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین به شهرستان آبیک چه گذشت ؟

قول و هشدار رئیس پلیس آبیک برای امنیت شهر قشلاق  / حضور پلیس در شهر قشلاق محقق می شود

اجرای 55 برنامه خادمیاران رضوی در شهرستان آبیک در دهه کرامت

بیان مطالبات مردم و مشکلات شهرستان آبیک در مراسم روز شوراها به استاندار قزوین

هشدار جمعیتی در شهرستان آبیک / نزول نرخ باروری آبیک به 0/99

هدف جنگ نرم تغییر باورهای جامعه است/ اجرای 15 عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی سپاه در آبیک

چگونگی تحقق شعار سال 1404 در شهرستان آبیک

کاشت 60 هزار بوته گل فصلی در شهر در استقبال از بهار / پیگیری جدی احداث پل غیرهمسطح و پارک‌جنگلی شهر آبیک

دشمن با تهدید نرم افزاری به دنبال دستکاری افکار عمومی است / برای اختصاص نماینده مستقل آبیک و البرز تلاش شود

ساخت تله فیلم 90 دقیقه ای روشنایی های شهر برای معرفی زیبایی ها و ظرفیت های آبیک

اهدای انگشتری رهبر معظم انقلاب به امام جماعت مسجد جامع زیمبابوه در نماز جمعه آبیک

اجرای طرح زندگی با آیه‌ها در شهرستان آبیک

مسئولان دو استان مانع  احداث شهرک صنعتی در مجاورت آبیک شوند/ آبیک دیگر تاب آلاینده جدید ندارد!

ظرفیت ها ، فرصت ها و چالش های شهرستان آبیک پیش روی استاندار جدید قزوین

هشدار فرماندار آبیک درباره احداث شهرک صنعتی جدید همجوار شهر آبیک

اجرای روزانه 200 برنامه سپاه و بسیج آبیک در دهه فجر / انقلاب اسلامی روز به روز مقتدرتر در حال پیشروی به سمت اهداف عالی خود است

اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین برگزار شد/ اصحاب رسانه آبیک خوش درخشیدند

بنای مهم تاریخی شهرستان آبیک را برای آیندگان حفظ کنیم !

1021 نفر در 11 مسجد شهرستان آبیک معتکف شدند

در شورای اداری اول بهمن ماه آبیک چه موضوعاتی عنوان شد ؟

پیگیری افزایش نماینده مجلس برای آبیک / سوء مدیریت، علت اصلی مشکل مسکن ملی!

بازدید از روند تکمیل پل روگذر راه‌آهن آبیک_قشلاق/ دوشنبه اتمام کار پیمانکار

برگزاری دوره مهارت افزایی گروه‌های نقش آفرین بسیج در شهرستان آبیک

هدیه 3 تنی همدلی از آبیک به محور مقاومت

کمک 15 میلیارد ریالی طلا و پول و دو زمین به ارزش 7 میلیارد تومان به جبهه مقاومت در شهرستان آبیک

صنایع آلاینده اطراف شهر آبیک بر سلامت و تنفس مردم تاثیر می‌گذارد

افتتاح و بهر ه برداری از 14 پروره زیبا سازی سیمای شهری آبیک با اعتبار 50 میلیارد ریالی

سامانه 137 شهرداری آبیک راه اندازی شد

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک