آخرين مطالب

در نشست دکتر فاطمه محمدبیگی با خبرنگاران صورت گرفت؛

از اعتراض شدید به راه اندازی مرکز دیالیز خصوصی تا پیگیری آمبولانس ، ماده 23 و اجرای قانون عفاف و حجاب اخبار استان

از اعتراض شدید به راه اندازی مرکز دیالیز خصوصی تا پیگیری آمبولانس ، ماده 23 و اجرای قانون عفاف و حجاب

  بزرگنمايي:

نماینده مردم قزوین آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در نشستی با اصحاب رسانه شهرستان آبیک به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آبیک،  دکتر فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در نشستی خبری با اصحاب رسانه شهرستان آبیک که با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه این شهرستان و به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد به سوالات خبرنگاران در موضوعات مختلف از جمله آلاینده‌های آبیک ، بخش الحاقی بیمارستان شهدا ، کمبود متخصص‌ ، بخش دیالیز بیمارستان و  چرایی تعطیلی مجلس، عدم اجرای قانون عفاف و حجاب و تعیین نماینده مجلس مستقل برای آبیک، انجام اگوی شهری آبیک، پروژه‌های جوانی جمعیت، هشدار وضعیت قرمز زیست محیطی شهرستان آبیک، اخذ ماده 23 بیمارستان شهدا، ضرورت کنار گذاشتن برخی مسئولان در دولت و پیگیری ها در زمینه چندین دستگاه آمبولانس برای اورژانس استان پاسخ داد.

مردم آبیک مطالبه کنند 
 نماینده مردم قزوین آبیک و البرز در مجلس در خصوص نماینده مستقل برای آبیک گفت: رسیدن به 640 روستا و چندین شهر با دو الی سه روز در هفته وقت گذاشتن توسط نماینده کار بسیار سختی است و اگر حوزه انتخابیه آبیک از قزوین جدا شود، حتما بسیاری از مشکلات مردم حل می شود لذا مصوبه جداکردن حوزه انتخابیه آبیک از قزوین صورت گرفته و باید مردم آبیک آن را مطالبه کنند و مسئولان بومی برای شهرستان با افزایش  قدرت چانه زنی محقق خواهد شد و تمرکز نماینده بر حوزه انتخابیه انگیز افزایش می یابد.

وی در خصوص ماده 23 برای بخش الحاقی بیمارستان دولتی آبیک نیز گفت : در آخرین نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و مدیر برنامه بودجه استانداری خواستم که اسناد ماده 23 را بارگذاری نمایند و بعنوان نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس  اجازه نخواهم داد این مشکل باقی بماند ، زیرا 3 همت برای بیمارستان 700 تختخوابی قزوین اخذ کرده ام آیا نمی توان برای آبیک هم گرفت.

ضرورت کنار گذاشتن برخی افراد در دولت
محمد بیگی در ادامه با بیان اینکه برخی از افراد در دولت نه تنها پاشنه آشیل دولت هستند بلکه متاسفانه با ولایت و ولایت پذیری سابقه منفی دارند که باید کنار گذاشته شوند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به راه‌اندازی مرکز دیالیز بخش خصوصی در آبیک به شدت اعتراض کرد و گفت: چرا به شهرستان‌های دیگر داده نمی‌شود و اگر هست حتماً یک بخش دولتی هم در کنارش وجود دارد و دولت مکلف است در کنار بخش خصوصی ، بخش دولتی را نیز داشته باشد و مرکز اول باید دولتی باشد. من به این اقدام به شدت معترض هستم و پیگیری خواهم کرد .

هنوز پول آمبولانس ها ارائه نشده
دکتر محمد بیگی افزود: در خصوص اورژانس نیز 4 خودرو آمبولانس پیگیری و اخذ شد تا به استان آوردند و یک سهم آن نیز برای شهرستان آبیک می‌باشد و در تفاهمنامه‌ای با رئیس اورژانس کشور 10 ماشین آمبولانس اخذ خواهد شد که 50 درصد مبلغ آن را باید استانداری پداخت نماید که علی رغم پیگیری‌ها هنوز هیچ مبلغی داده نشده و لازم است استانداری کمک کند و خیرین نیز جلو بیایند تا این امر محقق شود.
این نماینده مجلس در خصوص چرایی تعطیلی مجلس نیز گفت: افرادی که باعث شدند مجلس بیش از چهار ماه بسته بماند و ضرر به مردم بزند باید در آخرت پاسخگو باشند اما در این مدت کمیسیون‌ها فعال‌تر بود و به میزان 4 برابر فعالیت رسید و در زیر بمباران‌ها نیز به ادارات و نهادها رفته و پیگیری امورات را داشتیم.

تا رهبری اعلام نکند خیابان را رها نخواهیم کرد 

  وی در خصوص برخی اظهار نظرها در رابطه با خالی کردن خیابان‌ها نیز افزود: نظام ما مبتنی بر ولایت فقیه است و تا پیامی از رهبری مبنی بر خالی کردن خیابان‌ها صادر نشود ما خیابان‌ها را خالی نمی‌کنیم.

 همه مسئولان را می‌بوسیم اما همه مسئولان و نخبگان بدانند نظام ما مبتنی بر ولایت فقیه است و تا زمانی که پیامی از سوی ایشان ابلاغ نشده باشد ما خیابان را خالی نخواهیم کرد .
دکتر فاطمه محمد بیگی با بیان اینکه متاسفم برای مسئولانی که در ایام جنگ از خلاء و فضای جنگی سوء استفاده کردند و معادن متخلف آبیک را حمایت کردند، گفت: فضای تنفسی آبیک از چهارگوشه بسته شده و نباید فضای آلاینده دیگری بار آبیک شود و باید پارک جنگلی ایجاد کنیم که شورای شهر با بانک سپه نشست داشته‌ و مقرر است فضای 25 هکتاری در بالای اتوبان باید ایجاد شود و اگر ریه طبیعی درخت در آبیک ایجاد نکنیم، آبیک در آینده به درد زندگی نخواهد خورد.
وی با بیان اینکه تالاب الله آباد نیز باید احیا شود افزود: اداره محیط زیست آبیک باید بیشتر فعال باشد، گزارش جامعی هنوز به من داده نشده که گلایه امام جمعه و خبرنگاران را به استاندار در زمینه مسائل محیط زیستی منتقل خواهم کرد .
نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد : مسئولان به دلیل هشدار در وضعیت قرمز آبیک باید وقت ویژه بگذارند و برنامه بیاورند تا این آلاینده‌ها را مدیریت کنیم و قوه قضاییه نیز قاطعانه پیگیری و برخورد نماید.


برخی مسئولان اجرایی استان جلوی برگزاری جلسه عفاف و حجاب را می‌گیرند
وی در ادامه در خصوص عفاف و حجاب اظهار کرد: برخی مسئولان اجرایی استان جلوی برگزاری جلسه شورای فرهنگی با عنوان حجاب را می‌گیرند اما دولت جمهوری اسلامی باید مظهر عدل و داد و صلات و زکات و آیات الهی باشد، متاسفانه من در سفر به کشور سوئیس آن صحنه‌های بی‌حجابی که در کشورمان دیدم، در این کشور که دین مشخصی ندارد مشاهده نکردم و این برنامه ی موساد برای از راه به در کردن جوانان و مقابله با محور مقاومت و فروپاشی نظام خانواده ست که بدتر از جنگ نظامی می‌باشد و مواردی همچون افزایش طلاق، ازدواج سفید ، جنبش‌های فرا جنسیتی و تراجنسیتی در برنامه دارند تا جوانان ما را از بین ببرند و در این میان نقش نهادهای متولی چیست؟
وی در پایان گفت : مردم آبیک ویژگی خاصی دارند که حُرّیت داشته و بدون تعارف حرف و با ادب می زنند و انقلابی هستند و به خادمی این مردم افتخار می کنم. 
گفتنی است در پایان این نشست با حضور حجت الاسلام روحانی امام جمعه شهرستان آبیک با اهدای لوح تقدیر و هدیه از تلاش های اصحاب رسانه شهرستان قدردانی شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فرماندار آبیک بر حمایت دولت از جامعه پزشکی تاکید کرد

گزارشی تحلیلی پایگاه خبری آبیک از راهبرد و برنامه های جدید مدیریت شهری آبیک

انقلاب شهری در آبیک؛ از ارتقای درجه شهرداری تا احداث مجموعه تفریحی بزرگ و پخش زنده از شبکه ملی

گزارش تصویری مراسم تجلیل از آزادگان شهر آبیک

گزارش تصویری همایش ائمه جمعه،جماعات و پایگاه های بسیج در شهرستان آبیک

گزارش تصویری شورای اداری شهرستان آبیک با حضور فرمانده سپاه استان قزوین

گزارش تصویری مراسم تجلیل از خبرنگاران و عکاس آبیک در قزوین

گزارش تصویری مراسم روز خبرنگار آبیک

رئیس پلیس آبیک به خانه مطبوعات آمد

یازدهمین نشست خبری دکتر محمدبیگی اینبار در شهرستان آبیک

گزارش تصویری پیاده روی جاماندگان اربعین آبیک

استاندار قزوین موانع تولید در صنایع آبیک را بررسی کرد

استاندار قزوین موانع تولید در صنایع آبیک را بررسی کرد

شهردار و شورای شهر آبیک از ستاد نماز جمعه تجلیل کردند

تشکیل کمیسیون مبارزه با قاچاق در آبیک

آبیک در جمع 4 شهر پایلوت کشور در اجرای طرح کاهش تصادفات شهری

متوسط زمان رسیدگی به پرونده در آبیک، 50 روز است/ 97 درصد ابلاغیه های صادره شهرستان بصورت الکترونیکی است

تقدیر فرماندار آبیک از رویکرد فرهنگی و ورزشی شهرداری آبیک

پاسخ های بخشدار مرکزی آبیک به خبرنگاران در یکشنبه های پاسخگویی

انهدام باند سارقین منازل ویلایی در آبیک

دشمن درصدد است از طریق جنگ روانی شکست نظامی خود را جبران کند / آبیک نیاز به تصویری دارد که در آن نه تخریب باشد و نه فریب !

کتابخانه‌های آبیک کانون شور و شعور رضوی شدند

تلاش مضاعف شوراها و مسئولان در ایام جنگ تحمیلی برای رفع مشکلات مردم/ اهم مطالبات مردم شهرستان آبیک

️سگِ هار آمریکا در منطقه بیچاره شده است/ ستاد پشتیبانی جنگ آبیک فعال است

توزیع 800 بسته معیشتی به ولی‌نعمتان آبیک

جلسه ستاد دیه برای آزادی 14 زندانی غیرعمد شهرستان آبیک

اظهارات دادستان آبیک در خصوص انتخابات شوراها و نامزدهای قانونگرا

ضرورت تحقق مطالبه مردم برای اختصاص یک نماینده به شهرستان آبیک /دشمن اگر جرات دارد یک تیر در دریا و آسمان شلیک کند !

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های آبیک در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

فاطمه و علی، محبوب‌ترین نام‌های مذهبی در شهرستان آبیک/ افزایش آمار ازدواج و وفات

مسئولان توضیح دهند چرا سفر رییس جمهور برای آبیک هیچ دستاوردی نداشته است ؟

لزوم تشکیل هیئت های پژوهشی مشترک حوزویان و دانشگاهیان آبیک برای حل آسیب های اجتماعی، محیط زیست و توسعه پایدار

خبرنگاران آبیک؛ مدافعان آرامش در خط مقدم جنگ روانی

17 سال انتظار برای ابلاغ طرح جامع/ درخواست رفع 4 مشکل مهم آبیک

استقبال با شکوه از 8 شهید گمنام و شهید اکبر صفی صمغ آبادی در شهرستان آبیک

اجرای 120 برنامه طی 9 ماه گذشته/ آبیک رتبه اول ورزشکاران سازمان یافته استان با 4533 نفر بیمه شده

افتتاح استخر ورزشی آبیک تا پایان سال

اعطای جایزه ملی " شهریار " به شهردار آبیک بعنوان شهردار برتر استان

احداث تقاطع غیرهمسطح آبیک با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) آغاز خواهد شد

گزارش کامل سفر یک روزه نماینده ولی فقیه در استان قزوین به شهرستان آبیک

برگزاری نمایشگاه پاییزه در آبیک /عرضه محصولات غذایی، پوشاک،کیف و کفش و لوازم التحریر با قیمت ارزان

دیدار رئیس اداره صمت آبیک با رئیس دادگستری شهرستان آبیک

بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

غفلت و بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

اعطای نشان مسئول پاسخگو به دادستان آبیک در روز پایانی مسئولیت

بازدید معاون وزیر نیرو از نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی آبیک

رسیدگی به پرونده یقه سفیدها در دستور کار/ وضعیت اتباع خارجی در شهرستان آبیک/قدردانی از عملکرد خوب رسانه های آبیک در جنگ 12 روزه

برگزاری 23 مراسم تعزیه خوانی در شهرستان آبیک در محرم امسال/ 4 تعزیه خوان کشوری در شهرستان آبیک

نیک فطرت، مدیرعامل جدید شهرک صنعتی کاسپین دو شهرستان آبیک شد

اعزام 750 زائر آبیکی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) در روز 14 خرداد

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک