آخرين مطالب

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین عنوان کرد:

تامین برق بیش از 8500 واحد مسکن ملی و نصب 8 هزار کنتور هوشمند در سال جاری اخبار استان

تامین برق بیش از 8500 واحد مسکن ملی و نصب 8 هزار کنتور هوشمند در سال جاری

  بزرگنمايي:

مهندس اینانلو، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین، در نشست خبری مدیران عامل صنعت آب و برق استان  اقدامات توسعه‌ای و برنامه‌های آینده این شرکت را تشریح کرد.
یوسف اینانلو در این نشست از اجرای گسترده طرح‌های هوشمندسازی شبکه، کاهش تلفات انرژی و مدیریت مصرف با هدف افزایش پایداری برق و جلوگیری از خاموشی خبر داد و افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین به‌عنوان بخشی از جامعه، وظیفه دارد واقعیت‌ها، نقاط قوت و ضعف و فرصت‌های بهبود را به‌درستی منعکس کرده و در مسیر ارتقای کیفیت خدمات گام بردارد.
وی با اشاره به اجرای طرح هفت افزود: در این طرح، فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت به‌ خوبی تبیین شد و در دهه مبارک فجر نیز 333 پروژه در حوزه‌های توسعه شبکه، نیرو‌رسانی، رفع افت ولتاژ و اصلاح و بهینه‌سازی روشنایی در شهرها و روستاهای مختلف استان به بهره‌برداری رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با تأکید بر سیاست توسعه متوازن در سطح استان تصریح کرد: این پروژه‌ها از مناطق روستایی تا شهر قزوین اجرا شده و علاوه بر آن، یک نیروگاه خورشیدی نیز به مرحله بهره‌برداری رسیده است. مجموع اعتبار پروژه‌های افتتاح‌شده در این ایام بیش از 570 میلیارد تومان بوده است.
اینانلو با اشاره به خدمات‌رسانی به حدود 700 هزار مشترک برق در استان گفت: برای ایجاد پویایی و یکنواختی در عملکرد شرکت‌های توزیع، برنامه‌های متعددی در سطح کشور تعریف شده که برخی از آن‌ها جدید هستند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طرح ملی سامان با هدف ساماندهی شبکه توزیع و کاهش خاموشی‌ها اشاره کرد.
وی ادامه داد: طرح بهارستان نیز با تمرکز بر بهینه‌سازی و توسعه شبکه در روستاها اجرا شده که در قالب آن، بیش از 100 روستا در استان قزوین تحت پوشش عملیات بهینه‌سازی قرار گرفته‌اند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با اشاره به آغاز طرح ملی مپ (مدیریت هوشمند تلفات) خاطرنشان کرد: این طرح با هدف کاهش تلفات انرژی، بهینه‌سازی مصرف و کمک به رفع ناترازی برق اجرا می‌شود و نقش مؤثری در پایداری شبکه خواهد داشت.
اینانلو در بخش دیگری از سخنان خود به تأمین برق مسکن ملی اشاره کرد و گفت: تاکنون برق بیش از 8500 واحد مسکن ملی در استان تأمین شده و هیچ واحدی به دلیل انشعاب برق معطل نمانده است. این اقدامات هم‌زمان و هماهنگ با سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام شده است.
وی با بیان اینکه طرح ملی سبا با محوریت فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی در استان آغاز شده است، افزود: آموزش دانش‌آموزان و تربیت سفیران بهینه‌سازی انرژی از مهم‌ترین اهداف این طرح است تا فرهنگ صرفه‌جویی به‌صورت پایدار در جامعه نهادینه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین همچنین از هوشمندسازی شبکه توزیع برق به‌عنوان یکی از برنامه‌های محوری یاد کرد و گفت: نصب کلیدها و کنتورهای هوشمند، امکان کنترل از راه دور، کاهش زمان رفع خاموشی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه را فراهم کرده است.
اینانلو با اشاره به نصب حدود 8 هزار کنتور هوشمند در سال جاری افزود: تا پایان سال، این تعداد به 10 هزار کنتور خواهد رسید. در حال حاضر، تمامی مشترکان اداری، مشترکان صنعتی خارج از شهرک‌ها و چاه‌های کشاورزی هوشمندسازی شده‌اند و در بخش خانگی نیز مشترکان پرمصرف در اولویت قرار دارند.
وی در پایان با تأکید بر نقش مردم و رسانه‌ها در اصلاح الگوی مصرف اظهار داشت: انتظار می‌رود افراد اثرگذار در جامعه با معرفی نمادهای بد مصرفی و ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، صنعت برق را در مسیر افزایش رضایتمندی عمومی و تحقق عدالت در مصرف انرژی همراهی کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فرماندار آبیک بر حمایت دولت از جامعه پزشکی تاکید کرد

گزارشی تحلیلی پایگاه خبری آبیک از راهبرد و برنامه های جدید مدیریت شهری آبیک

انقلاب شهری در آبیک؛ از ارتقای درجه شهرداری تا احداث مجموعه تفریحی بزرگ و پخش زنده از شبکه ملی

گزارش تصویری مراسم تجلیل از آزادگان شهر آبیک

گزارش تصویری همایش ائمه جمعه،جماعات و پایگاه های بسیج در شهرستان آبیک

گزارش تصویری شورای اداری شهرستان آبیک با حضور فرمانده سپاه استان قزوین

گزارش تصویری مراسم تجلیل از خبرنگاران و عکاس آبیک در قزوین

گزارش تصویری مراسم روز خبرنگار آبیک

رئیس پلیس آبیک به خانه مطبوعات آمد

گزارش تصویری یازدهمین نشست خبری دکتر محمدبیگی این بار در شهرستان آبیک

گزارش تصویری پیاده روی جاماندگان اربعین آبیک

استاندار قزوین موانع تولید در صنایع آبیک را بررسی کرد

استاندار قزوین موانع تولید در صنایع آبیک را بررسی کرد

شهردار و شورای شهر آبیک از ستاد نماز جمعه تجلیل کردند

تشکیل کمیسیون مبارزه با قاچاق در آبیک

آبیک در جمع 4 شهر پایلوت کشور در اجرای طرح کاهش تصادفات شهری

متوسط زمان رسیدگی به پرونده در آبیک، 50 روز است/ 97 درصد ابلاغیه های صادره شهرستان بصورت الکترونیکی است

تقدیر فرماندار آبیک از رویکرد فرهنگی و ورزشی شهرداری آبیک

پاسخ های بخشدار مرکزی آبیک به خبرنگاران در یکشنبه های پاسخگویی

انهدام باند سارقین منازل ویلایی در آبیک

دشمن درصدد است از طریق جنگ روانی شکست نظامی خود را جبران کند / آبیک نیاز به تصویری دارد که در آن نه تخریب باشد و نه فریب !

کتابخانه‌های آبیک کانون شور و شعور رضوی شدند

تلاش مضاعف شوراها و مسئولان در ایام جنگ تحمیلی برای رفع مشکلات مردم/ اهم مطالبات مردم شهرستان آبیک

️سگِ هار آمریکا در منطقه بیچاره شده است/ ستاد پشتیبانی جنگ آبیک فعال است

توزیع 800 بسته معیشتی به ولی‌نعمتان آبیک

جلسه ستاد دیه برای آزادی 14 زندانی غیرعمد شهرستان آبیک

اظهارات دادستان آبیک در خصوص انتخابات شوراها و نامزدهای قانونگرا

ضرورت تحقق مطالبه مردم برای اختصاص یک نماینده به شهرستان آبیک /دشمن اگر جرات دارد یک تیر در دریا و آسمان شلیک کند !

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های آبیک در روز شنبه به دلیل آلودگی هوا

فاطمه و علی، محبوب‌ترین نام‌های مذهبی در شهرستان آبیک/ افزایش آمار ازدواج و وفات

مسئولان توضیح دهند چرا سفر رییس جمهور برای آبیک هیچ دستاوردی نداشته است ؟

لزوم تشکیل هیئت های پژوهشی مشترک حوزویان و دانشگاهیان آبیک برای حل آسیب های اجتماعی، محیط زیست و توسعه پایدار

خبرنگاران آبیک؛ مدافعان آرامش در خط مقدم جنگ روانی

17 سال انتظار برای ابلاغ طرح جامع/ درخواست رفع 4 مشکل مهم آبیک

استقبال با شکوه از 8 شهید گمنام و شهید اکبر صفی صمغ آبادی در شهرستان آبیک

اجرای 120 برنامه طی 9 ماه گذشته/ آبیک رتبه اول ورزشکاران سازمان یافته استان با 4533 نفر بیمه شده

افتتاح استخر ورزشی آبیک تا پایان سال

اعطای جایزه ملی " شهریار " به شهردار آبیک بعنوان شهردار برتر استان

احداث تقاطع غیرهمسطح آبیک با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) آغاز خواهد شد

گزارش کامل سفر یک روزه نماینده ولی فقیه در استان قزوین به شهرستان آبیک

برگزاری نمایشگاه پاییزه در آبیک /عرضه محصولات غذایی، پوشاک،کیف و کفش و لوازم التحریر با قیمت ارزان

دیدار رئیس اداره صمت آبیک با رئیس دادگستری شهرستان آبیک

بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

غفلت و بی توجهی به مسائل مردم خط قرمز اصحاب رسانه شهرستان آبیک است

اعطای نشان مسئول پاسخگو به دادستان آبیک در روز پایانی مسئولیت

بازدید معاون وزیر نیرو از نیروگاه خورشیدی 5 مگاواتی آبیک

رسیدگی به پرونده یقه سفیدها در دستور کار/ وضعیت اتباع خارجی در شهرستان آبیک/قدردانی از عملکرد خوب رسانه های آبیک در جنگ 12 روزه

برگزاری 23 مراسم تعزیه خوانی در شهرستان آبیک در محرم امسال/ 4 تعزیه خوان کشوری در شهرستان آبیک

نیک فطرت، مدیرعامل جدید شهرک صنعتی کاسپین دو شهرستان آبیک شد

اعزام 750 زائر آبیکی به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) در روز 14 خرداد

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک