فرمانده مرکز آموزشی شهیدان جوادنیا عنوان کرد:
توان نظامی و دفاعی قوی داریم / امیدآفرینی و جهاد تبیین وظیفه مهم رسانه هاست/ آمادگی خدمات دهی به مردم در بحران ها را داریم
اخبار شهرستان
بزرگنمايي:
امیر بخشیان فرمانده مرکز آموزشی شهیدان جوادنیا وزارت دفاع در شهرستان آبیک در نشستی که با اصحاب رسانه شهرستان آبیک برگزار شد ضمن تبریک هفته ارتباطات و خداقوت به خبرنگاران، عکاسان و فعالان عرصه رسانه اظهار داشت: بیان اقدامات و توانمندی های کشور و امیدآفرینی از سوی اصحاب رسانه جهاد تبیین است و در این برهه زمانی از ضروریات است و بحمدلله با توان دفاعی و نظامی قوی که داریم اکنون دولتمردان ما با قدرت و شرایط بالاتری در مذاکرات هستند .
وی افزود : مرکز آموزشی شهیدان جوادنیا در راستای آموزش و تربیت سربازان که مزین به نام 4 برادر شهید والامقام جوادنیا می باشد و مادر این شهیدان نیز که به ام البنین (س) ایران معروف بودند در سال گذشته به فرزندان شهیدش پیوست که یادشان را گرامی می داریم. این مادر همان کسی بوددکه در دیدار امام (ره) وقتی تصاویر شهیدان خود را به ایشان نشان داد و گریه امام راحل را دید عکس ها را جمع کرد و عنوان کرد که من این شهدا را تقدیم کردم که اشک شما را نبینم .
امیر بخشیان گفت: در این مرکز از دیپلم تا پسا دکترا آموزش می دهیم و به نوعی هم مرکز آموزش افسری، درجه داری و سربازی وزارت دفاع می باشد.
این فرمانده ارشد نظامی افزود: در این مرکز از سراسر کشور سرباز داریم و یک گردان نخبگان هم داریم که هر کس ایده و طرح نخبگی دارد به سازمان صنایع دفاع ارائه می دهد و در اینجا دوره رزم مقدماتی را در 4 هفته می گذراند.
وی گفت: افتخار می کنیم که سرباز ولایت هستیم و از مردم با مردم و برای مردم هستیم .
فرمانده مرکز آموزشی شهیدان جوادنیا خاطر نشان کرد: این مجموعه در مواقع بحران و حوادث ظرفیت پذیرش و خدمات دهی به 2500 نفر را دارد و به مسئولان شهرستان هم اعلام کرده و افتخار می کنیم که بتوانیم دست همنوع خودمان را بگیریم.
امیر بخشیان ضمن تسلیت سالگرد شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور شهید و بارقه امید که ایجاد کردند اظهار داشت: ما نیز سعی کردیم با اقداماتی که داشتیم تعدادی که شاید کمی سودای رفتن به خارج از کشور را داشتند منصرف کنیم و نیز برنامه های مختلف اردویی زیارتی و گردشگری برای سربازان برگزار می کنیم .
وی با اشاره به برنامه راویان پیشرفت رسانه های شهرستان تاکید کرد: تقاضا میشود با تمام توان در خصوص امیدآفرینی و تبیین و روشنگری و بیان نقاط قوت نظام و انقلاب و دستاوردها اقدام کنید، هر چهقدر بتوانید مردم را به انقلاب و نظام خوشبین کنید خدمت کرده اید و در راستای همکاری های مشترک صنفی، آموزشی و اجرای برنامه های مختلف اعلام آمادگی می گردد.
بخشیان افزود: همچنین اگر استانی و شهرستانی بخواهد از ظرفیت این نخبگان استفاده کند تمهیدات لازم را فراهم می کنیم.
فرمانده مرکز آموزشی شهیدان جوادنیا گفت: این مجموعه از چند سال پیش به عنوان پادگان سبز نیروهای مسلح شناسایی و معرفی شد و چند زمین چمن مصنوعی، استخر و سونا و جکوزی مناسب و سالن سرپوشیده بسیار مناسب در شان کارکنان داریم و سالن بدنسازی خوب که تجهیز هم کردیم و به زودی هم یک زورخانه در حد شان و شخصیت کارکنان خود افتتاح خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: در میان خدمات دهی ورزش سربازان نگاهی به ورزش قهرمانی و پهلوانی هم داریم و این افتخار را داریم که سربازان ما در مسابقات ورزشی کشوری هم مقام کسب کرده و در مسابقات استان و شهرستان آبیک نیز شرکت می کنند.