آخرين مطالب

سردار رفیعی آتاتی در جمع مدیران رسانه های استان قزوین:

به بهانه فوت خواهر مسلمان ایرانی بر کردستان ما تاختند/ برگزاری همایش بزرگ طنین وحدت با حضور بانوان و خانواده ها در روز پنجشنبه اخبار استان

به بهانه فوت خواهر مسلمان ایرانی بر کردستان ما تاختند/ برگزاری همایش بزرگ طنین وحدت با حضور بانوان و خانواده ها در روز پنجشنبه

  بزرگنمايي:

فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: جماعت سلطنت طلب که به بهانه فوت خواهر مسلمان ایرانی بر کردستان ما تاختند به حتم به یاد دارند پدر و پسر پهلوی بلاهای بسیاری بر سر مردم شریف کردستان آوردند.

به گزارش پایگاه خبری آبیک، سردار رستمعلی رفیعی آتانی در نشستی با مدیران و سردبیران رسانه های استان قزوین ، با اشاره به حوادث و اغتشاشات اخیر، راهبرد سپاه را فدا کردن خود برای ملت ذکر کرد و اظهار داشت: همانطور که فرمانده سپاه پاسداران به دشمنان اعلام کردند با همین جوانان فریب خورده و کف خیابان آمده به سراغ شما می آییم، در استان قزوین نیز اقدامات مطالعاتی و پژوهشی خوبی برای جوانان شرکت کننده در اغتشاشات انجام شده است.

وی گفت: در معرفی چند ماه پیش مدیر خبرگزاری فارس قزوین بیان کردم که انصافا رسانه های قزوین همراه هستند اما تعداد بسیار اندکی در این ایام به میدان نیامدند و سکوت کردند.

وی افزود: از افراد و رسانه های معاندی که از یکسو با خباثت آتش بیار معرکه و سردمدار ماجراهای اخیر هستند و از سوی دیگر عامدانه از انعکاس موضوعات و اتفاقات ناگوار پیش آمده در کشورهایی که ساکن آن ها هستند پرهیز می کنند چگونه انتظار داریم رسانه مرجع ما باشند؟!

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین ادامه داد: ایران اینترنشنال چه تحفه و دستاوردی برای جایگاه بانوان در عربستان داشته که برای مهسای ما ابراز نگرانی می کند و می خواهد خود را مرجع فکری و خبری ما به حساب بیاورد.

سردار رفیعی آتانی اضافه کرد: کسانی که به هر دلیلی وضعیت داخلی را مطلوب نمی بینند و نقد دارند حداقل زبان دشمن نشوند.

این مقام ارشد نظامی ادامه داد: اینکه تحت تاثیر فضاسازی رسانه ای بدخواهان این آب و خاک فکر کنیم جمعی محدود که به حتم از اکثریت مردم جدا هستند، با آتش زدن سطل زباله، تخریب بانک ها، غارت دارایی مردم و از بین بردن مراکز خدماتی می توانند مشکلات کشور ما را حل کنند، درست نیست.

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی افراد زمانی که حال شان خوب است چادر به سر می کنند و خود را به نماینده می چسبانند و می گویند نظام خوب است اما در بزنگاه ها و در حالی که در آسیب دیدن نظام نقش ایفا می کنند، خود را کنار می کشند و هزینه اش را ما باید پرداخت کنیم.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، راهبرد سپاه را فدا کردن خود برای ملت ذکر کرد و افزود: همانطور که فرمانده سپاه پاسداران به دشمنان اعلام کردند با همین جوانان فریب خورده و کف خیابان آمده به سراغ شما می آییم، در استان قزوین نیز اقدامات مطالعاتی و پژوهشی خوبی برای جوانان شرکت کننده در اغتشاشات انجام شده است.

وی تصریح کرد: برای روشن شدن ذهن این جوانان که خدارا شاهد می گیریم به چشم فرزندان خود به آن ها نگاه می کنیم، روانشناسان و کارشناسان علمی و حتی معلمان آن ها را پای کار آوردیم چراکه ما از این جوانان ناامید نیستیم و مطمئن هستیم با همین جوانان می توان کارهای بزرگی را به سرانجام رساند.

سردار رفیعی آتانی ادامه داد: دادستان انقلابی قزوین نیز در ایام اخیر دلسوزانه در صحنه حاضر شد و حتی جوانان زیر 18 سال حاضر در تحرکات اخیر را از باقی رده های سنی جدا کرد و به زندان نفرستاد که بیانگر اوج رافت اسلامی است.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با اشاره به تصویرسازی مجازی از ایران توسط دشمنان و معاندین نظام، اضافه کرد: متاسفانه به دلیل غفلت و کم کاری در تبیین و ترسیم صحیح و حقیقی از ایران اسلامی، دشمن فرصت را غنیمت شمرده و با فضاسازی کاذب خود در فضای مجازی به دنبال القای آسیب دیدن و سقوط کشورمان است، در حالی که سالهاست آمریکایی ها بیان می کنند این نظام و این ملت روز بعد را نخواهند دید اما در 43 سال گذشته شاهد پیشروی ایران اسلامی بوده اند و این موضوع آن ها را عصبانی می کند.

این مقام نظامی تصریح کرد: در این مدت سه گروه بر ما تاختند، گروه اول اگر بخواهند حمله نظامی کنند و غلطی کنند پشیمانشان می کنیم، گروه دوم سلطنت طلبان هرزه گرد و آواره این کشور و آن کشور هستند، «تاریخ» رمان نیست بلکه اتفاق افتاده، شاید تحریف کنند اما نمی توانند آن را کامل حذف کنند. پدر و پسر پهلوی بلایی بر سر کشور آوردند که برای هر ایرانی مایه آبروریزی است، آنها آرارات، بحرین، سرچشمه هیرمند و چشمه ثریا را به ترکیه دادند، در آن دوره پهلوی با تمام ادعای شان، متفقین دو روزه ایران را گرفتند. این جماعت با این سابقه سیاه نگران اعتبار و آینده ایران عزیز هستند؟!

سردار رفیعی آتانی افزود: همین جماعت سلطنت طلب که به بهانه فوت خواهر مسلمان ایرانی بر کردستان ما تاختند به حتم به یاد دارند پدر و پسر پهلوی بلاهای بسیاری بر سر مردم شریف کردستان آوردند.

وی بیان کرد: از روزهای ابتدایی انقلاب اسلامی کردستان و مردمان غیور کرد برای صیانت از مرزهای ایران عزیز پای کار بوده و هستند، همه ما کردستان را دوست داریم، در طی این سالها 240 شهید قزوینی برای حفاظت از کردستان تقدیم کرده ایم، بیش از 26 هزار شهید برای برقراری امنیت کردستان در جنگ تحمیلی تقدیم شده که 5400 نفر بومی کردستان و مابقی از تهران، قم، قزوین، اصفهان و شیراز بودند.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین تصریح کرد: گروه سوم هم منافقین هستند که اکنون مطالبه گر شده اند و جای جلاد و شهید را عوض کرده اند، آن ها باید قاتلان 17 هزار شهید این مملکت را تحویل دهند. افریته ای در آلبانی بیان کرده با افتخار رییس جمهور ایران می شوم که باید گفت گنده تر از او را به قبرستان فرستاده ایم و او را هم به قبرستان می فرستیم.

سردار رفیعی آتانی خاطرنشان کرد: سپاه، نیروی انتظامی و بسیج در ایام اخیر دستشان به جوانمردی بسته بود و حتی مسئولان رده بالای انتظامی که می توانستند دست به اسلحه شوند در اوج جوانمردی دست به اسلحه نبردند.

این مقام ارشد نظامی اذعان کرد: در ایامی که بر کشور تاختند تنش آبی 100 شهر کشور حل شد، دو ابر پروژه آب خوزستان و همدان حل شد و پروژه تامین آب آبیک استان ما هم که طی چند سال صرفا چند درصد پیشرفت فیزیکی داشت در این دولت رفع شد.

فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین افزود: ایران در حالی با شرق به همکاری پرداخت که مذاکره با غرب را کنار نگذاشت، باید تبیین کرد که موفقیت های بین المللی کشور کم نیست، عضویت در پیمان شانگهای کم نیست، آمریکایی ها همه را به خط کردند تا رئیس جمهور ما وارد سازمان ملل نشود اما رییس جمهور کشورمان در اوج اقتدار با دنیا گفت و گو کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خبرنگاران را طبق سخنان سردار سلامی علمداران میدان ذکر کرد و گفت: رسانه ها باید به عنوان زبان صادق، درد مردم را درک و جامعه را به آرامش برسانند.

فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین در پایان از برگزاری همایش بزرگ طنین وحدت با حضور بانوان و خانواده ها در روز پنجشنبه 21 مهر ماه خبر داد و بر حضور پرشور مردم در این همایش تاکید کرد


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

اجرای 55 برنامه خادمیاران رضوی در شهرستان آبیک در دهه کرامت

بیان مطالبات مردم و مشکلات شهرستان آبیک در مراسم روز شوراها به استاندار قزوین

نزول نرخ باروری آبیک به 0/99 / درجه گواهینامه برنامه ایمنی آب آبیک 98/7 و در حد عالی

هدف جنگ نرم تغییر باورهای جامعه است/ اجرای 15 عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی سپاه در آبیک

چگونگی تحقق شعار سال 1404 در شهرستان آبیک

کاشت 60 هزار بوته گل فصلی در شهر در استقبال از بهار / پیگیری جدی احداث پل غیرهمسطح و پارک‌جنگلی شهر آبیک

دشمن با تهدید نرم افزاری به دنبال دستکاری افکار عمومی است / برای اختصاص نماینده مستقل آبیک و البرز تلاش شود

ساخت تله فیلم 90 دقیقه ای روشنایی های شهر برای معرفی زیبایی ها و ظرفیت های آبیک

اهدای انگشتری رهبر معظم انقلاب به امام جماعت مسجد جامع زیمبابوه در نماز جمعه آبیک

اجرای طرح زندگی با آیه‌ها در شهرستان آبیک

مسئولان دو استان مانع  احداث شهرک صنعتی در مجاورت آبیک شوند/ آبیک دیگر تاب آلاینده جدید ندارد!

ظرفیت ها ، فرصت ها و چالش های شهرستان آبیک پیش روی استاندار جدید قزوین

هشدار فرماندار آبیک درباره احداث شهرک صنعتی جدید همجوار شهر آبیک

اجرای روزانه 200 برنامه سپاه و بسیج آبیک در دهه فجر / انقلاب اسلامی روز به روز مقتدرتر در حال پیشروی به سمت اهداف عالی خود است

اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین برگزار شد/ اصحاب رسانه آبیک خوش درخشیدند

بنای مهم تاریخی شهرستان آبیک را برای آیندگان حفظ کنیم !

1021 نفر در 11 مسجد شهرستان آبیک معتکف شدند

در شورای اداری اول بهمن ماه آبیک چه موضوعاتی عنوان شد ؟

پیگیری افزایش نماینده مجلس برای آبیک / سوء مدیریت، علت اصلی مشکل مسکن ملی!

بازدید از روند تکمیل پل روگذر راه‌آهن آبیک_قشلاق/ دوشنبه اتمام کار پیمانکار

برگزاری دوره مهارت افزایی گروه‌های نقش آفرین بسیج در شهرستان آبیک

هدیه 3 تنی همدلی از آبیک به محور مقاومت

کمک 15 میلیارد ریالی طلا و پول و دو زمین به ارزش 7 میلیارد تومان به جبهه مقاومت در شهرستان آبیک

صنایع آلاینده اطراف شهر آبیک بر سلامت و تنفس مردم تاثیر می‌گذارد

افتتاح و بهر ه برداری از 14 پروره زیبا سازی سیمای شهری آبیک با اعتبار 50 میلیارد ریالی

سامانه 137 شهرداری آبیک راه اندازی شد

دفتر انجمن حمایت از زندانیان شهرستان آبیک افتتاح شد

پیگیری ادامه مترو هشتگرد به قزوین و تکمیل پل روگذر راه آهن آبیک-قشلاق / ارائه طرح فرونشست زمین و 7 ساله شدن شوراها به مجلس

برگزاری تجمع مردم شهر آبیک در محکومیت ترور پرچمدار جبهه مقاومت،شهید سید حسن نصرالله

هشدار بابت نصب ماهواره در آبیک بعلت مشکل آنتن دهی شبکه های تلویزیون !/ دشمن با جنگ نرم در صدد استحاله از درون خانواده است

پیگیری رفع برخی مشکلات شهرستان آبیک از رئیس جمهور

راه اندازی مرکز مهارت آموزی در شرکت نوآور ارتباط صنعت برای استفاده جوانان نخبه آبیکی/ رفع بسیاری از مشکلات شهرک صنعتی آبیک

برگزاری انتخابات8تیر در آبیک با 1500 نفر عوامل اجرایی در 75 شعبه/ 73 هزار آبیکی واجد شرایط رای دادن

نباید فاصله ای بین مسئولیت و مردمی بودن باشد/ پیگیری کارخواست کمیته‌های تخصصی در سطح شهرستان آبیک

ریزگردهای الله آباد،پایتخت و استان‌های همجوار را درگیر خواهد کرد/ لزوم نگاه عادلانه نمایندگان در توزیع اعتبارات به آبیک

برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت به میزبانی ایلات و عشایر کرد شهرستان آبیک

از مشکل آسفالت و پل های جاده آبیک-خاکعلی تا دسترسی به اتوبان غدیر و نیاز به اورژانس در قشلاق

سعید وزیری نژاد، شهردار آبیک شد

پیام امام جمعه شهرستان آبیک به مناسبت 12 فروردین  روز جمهوری اسلامی ایران

شعار سال 1403 در شهرستان آبیک چگونه محقق خواهد شد؟

شعار سال 1403 در شهرستان آبیک چگونه محقق خواهد شد؟

صیانت از آراء مردم آبیک با 256 ناظر شورای نگهبان در 77 صندوق

فرآیند تعلیم و تربیت، تعاملی و تدریجی است/آبیک رتبه دوم استان در برگزاری کیفی جشن تکلیف دختران

نکاتی مهم برای انتخاب اصلح در آبیک

جزئیات احداث بوستان 4 هکتاری خانواده در شهر آبیک

عملکرد 6 ماهه شهرداری آبیک از نهضت آسفالت تا رفع مشکل 10 ساله پل راه آهن!

فعالیت دفتر حمایت از زنان، کودکان و خانواده در دادگستری آبیک / کاهش 30 درصدی ثبت دادخواست مهریه طی دو ماه

رونمایی از «سردیس سردار دل‌ها» اثر هنرمند بسیجی در آبیک

شهرستان آبیک رتبه اول استان در پرداخت زکات / تقویت شورای زکات و تقدیر از مودیان زکات در دستور کار

نمایندگان مجلس فعلی به مردم گزارش بدهند برای مردم شهرستان آبیک چه کرده اند؟

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک