آخرين مطالب

شورای ششم آبیک کار خود را آغاز کرد؛

6+1 کلیددار در پارلمان محلی آبیک /قبولی در آزمون سخت و احیای شهرِ خسته؛ امری واجب! شورا و شهرداری

6+1 کلیددار در پارلمان محلی آبیک /قبولی در آزمون سخت و احیای شهرِ خسته؛ امری واجب!

  بزرگنمايي:

هفت عضو شورای شهر آبیک شامل 6 آقا و یک خانم وارد پارلمان محلی شدند و پس از تحلیف، سکان این شهر را به دست گرفتند.
به گزارش خبرنگار پایگاه جامع اطلاع‌رسانی آبیک، پس از برگزاری پر سر و صداترین انتخابات ششمین دوره شورای شهر آبیک و حرف و حدیث‌های بسیار در 28 خرداد ماه امسال، هفت کاندیدا شامل نازنین زهرا اجلی با 3694 رأی، رضا محمدزاده 3621 رأی، علی ساریجلو 3207 رأی، علی مافی 3195 رأی، احمد قربانی  2912 رأی، مرتضی محمدی 2911 رأی و محمد خرمن بیز 2869 رأی برنده میدان انتخابات شورا شدند که از این افراد، محمد خرمن‌بیز دارای تجربه و سابقه کار شورایی است و مابقی به عنوان نیروهای تازه نفس شورا محسوب می‌شوند.

 14 مرداد ماه با حضور شهرام احمدپور فرماندار شهرستان آبیک مراسم تحلیف اعضای ششمین دوره انتخابات شورای شهر آبیک برگزار شد و رسما هفت عضو جدید شورا کار خود را آغاز کردند.

محمد خرمن بیز عضو شورای شهر آبیک که سابقه کار شورایی دارد در این مراسم، به نمایندگی از 6 عضو شورای شهر آبیک پیش از قرائت سوگندنامه، اظهار کرد که دعا میکنم و آمین بگویید: "خدایا آبروی ما را در دنیا حفظ کن ".

 هفت عضو شورای شهر آبیک در سالن اجتماعات پارلمان محلی سوگند یاد کردند: در برابر کلام الله مجید به خداوند متعال سوگند یاد میکنم و با تکیه بر شرف انسانی خویش، تعهد می نمایم در حفظ امانت و انجام هر چه بهتر وظایفم و خدمت به مردم کوشا باشم و قانون اساسی و سایر قوانین و مقررات کشور را در چارچوب وظایف و اختیارات خود مراعات کنم و در تمام هزینه‌ها عدالت و انصاف را در نظر داشته باشم و مادامی که در شورا عضویت دارم در رعایت و صرفه و صلاح و پیشرفت و آبادانی کشور و حوزه انتخابیه خود اهتمام نمایم.

4 سالِ پنجمین دوره شورای شهر آبیک با تمام حرف و حدیث‌های واقعی و غیرواقعی و فراز و نشیب‌های بسیار از جمله انتخاب هفت شهردار و سرپرست که در نوع خود کم‌نظیر بوده و اعضای شورا خودشان بهتر از هر کس دیگری علل آن را می‌دانند، گذشت که با نگاهی به چهره خسته و توسعه نیافته شهر 48 ساله‌ی بیخ گوش پایتخت و قضاوت مردم از عملکرد و فعالیت شوراهای قبل، می‌توان گفت طی چهار سال اخیر در حوزه مدیریت شهری، پیگیری‌ها و اقداماتی صورت گرفته اما نمی‌توان کارنامه درخشانی ترسیم کرد که حال و روز شهر و نارضایتی عمومی، خود گواه این مطلب است.بگذریم!

هفت عضو جدید شورای شهر آبیک شامل یک عضو شورای باسابقه کار در شورا و 6 عضو فاقد تجربه در کار شورایی اما باانرژی و پرانگیزه و با هدف تغییر در رویکرد مدیریت شهری و خدمت به مردم و توسعه و عمران و آبادانی به میدان آمده‌اند که باید گفت روزهای سختی را در پیش رو دارند چرا که مردم انتظار جدید و دیگری از شوراهای این دوره دارند و خواستار رفع پسرفت‌ها، عقب‌ماندگی‌ها و نیز پیشرفت و توسعه در مناطق مختلف و رفع مشکلات محلات متعدد هستند که شاید برخی از این مشکلات سالهاست باقی مانده و شهروندان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

با روی کار آمدن اعضای جدید شورای شهر آبیک، با اکثریت آرا علی ساریجلو به عنوان نخستین رئیس ششمین دوره شورای شهر آبیک انتخاب شد و مرتضی کشاورزکلهر شهردار آبیک که گویا از قبل مشخص کرده بودند، برکنار و علیرضا پرهیزکاری از کارمندان شهرداری به عنوان سرپرست، سکان شهرداری آبیک را به دست گرفت.

دود منفعت‌طلبی در چشم مردم

اعضای شورای شهر آبیک! آزمون سختی را پیش رو دارند و برای این آزمون که انتخاب شهردار است و از وظایف اصلی آنان است، قطعا خودشان را برای آماده کرده‌اند؛ شهرداری که باید متخصص، متعهد، کارآمد، همه جانبه‌نگر، پاک‌دست و البته غیرسیاسی باشد و با همسویی و همفکری با تمام اعضای شورای شهر بتواند مسیر آبادانی و پیشرفت شهر را هموار کند و با ریل‌گذاری مناسب، قطار مدیریت شهری را به ایستگاه منافع مردم و شهر آبیک برساند و منفعت‌طلبی و سهم‌خواهی در کار نباشد که اگر این مهم باشد، دودش فقط به چشم مردم خواهد رفت و بس!

اعضای شورای شهر آبیک باید استقلال خود را در انتخاب شهردار و امورات مختلف شهری حفظ کند و به هر فرد یا افرادی اجازه دخالت در امور شهری ندهند اما در بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، نخبگان و جوانان و متخصصین شهر آبیک نباید غفلت ورزند تابتوانند در پیشبرد اهداف شهر گام‌های موثر و ارزنده بردارند.

شورای شهر آبیک باید بداند و می‌داند که شورا جای سیاسی‌کاری نیست و صرفا به عنوان نماینده حدود 70 هزار شهروند آبیکی  باید پاسخگوی مطالبات مردم و پیگیر مشکلات و البته معضلات برجای مانده شهر آبیک باشند.

در هر حال شهروندان آبیکی با امید و آرزوی ترقی شهرِ خسته و برداشتن کوله باری از مشکلات عمرانی، فرهنگی و اجتماعی و ... به شوراها رأی داده‌اند که باید منتظر ماند تا  ببینیم شوراهای این چه دوره چگونه و با چه رویکرد و دیدگاهی شهر را مدیریت خواهند کرد.مردم انتظار معجزه ندارند اما توقع دارند شوراها زخم‌های موجود بر پیکر نحیف و بیمار شهر آبیک را بهبود بخشند و جانی تازه بر کالبد این شهر ببخشند.

گزارش از هاجر عبدالهی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

بیان مطالبات مردم و مشکلات شهرستان آبیک در مراسم روز شوراها به استاندار قزوین

نزول نرخ باروری آبیک به 0/99 / درجه گواهینامه برنامه ایمنی آب آبیک 98/7 و در حد عالی

هدف جنگ نرم تغییر باورهای جامعه است/ اجرای 15 عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی سپاه در آبیک

چگونگی تحقق شعار سال 1404 در شهرستان آبیک

کاشت 60 هزار بوته گل فصلی در شهر در استقبال از بهار / پیگیری جدی احداث پل غیرهمسطح و پارک‌جنگلی شهر آبیک

دشمن با تهدید نرم افزاری به دنبال دستکاری افکار عمومی است / برای اختصاص نماینده مستقل آبیک و البرز تلاش شود

ساخت تله فیلم 90 دقیقه ای روشنایی های شهر برای معرفی زیبایی ها و ظرفیت های آبیک

اهدای انگشتری رهبر معظم انقلاب به امام جماعت مسجد جامع زیمبابوه در نماز جمعه آبیک

اجرای طرح زندگی با آیه‌ها در شهرستان آبیک

مسئولان دو استان مانع  احداث شهرک صنعتی در مجاورت آبیک شوند/ آبیک دیگر تاب آلاینده جدید ندارد!

ظرفیت ها ، فرصت ها و چالش های شهرستان آبیک پیش روی استاندار جدید قزوین

هشدار فرماندار آبیک درباره احداث شهرک صنعتی جدید همجوار شهر آبیک

اجرای روزانه 200 برنامه سپاه و بسیج آبیک در دهه فجر / انقلاب اسلامی روز به روز مقتدرتر در حال پیشروی به سمت اهداف عالی خود است

اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین برگزار شد/ اصحاب رسانه آبیک خوش درخشیدند

بنای مهم تاریخی شهرستان آبیک را برای آیندگان حفظ کنیم !

1021 نفر در 11 مسجد شهرستان آبیک معتکف شدند

در شورای اداری اول بهمن ماه آبیک چه موضوعاتی عنوان شد ؟

پیگیری افزایش نماینده مجلس برای آبیک / سوء مدیریت، علت اصلی مشکل مسکن ملی!

بازدید از روند تکمیل پل روگذر راه‌آهن آبیک_قشلاق/ دوشنبه اتمام کار پیمانکار

برگزاری دوره مهارت افزایی گروه‌های نقش آفرین بسیج در شهرستان آبیک

هدیه 3 تنی همدلی از آبیک به محور مقاومت

کمک 15 میلیارد ریالی طلا و پول و دو زمین به ارزش 7 میلیارد تومان به جبهه مقاومت در شهرستان آبیک

صنایع آلاینده اطراف شهر آبیک بر سلامت و تنفس مردم تاثیر می‌گذارد

افتتاح و بهر ه برداری از 14 پروره زیبا سازی سیمای شهری آبیک با اعتبار 50 میلیارد ریالی

سامانه 137 شهرداری آبیک راه اندازی شد

دفتر انجمن حمایت از زندانیان شهرستان آبیک افتتاح شد

پیگیری ادامه مترو هشتگرد به قزوین و تکمیل پل روگذر راه آهن آبیک-قشلاق / ارائه طرح فرونشست زمین و 7 ساله شدن شوراها به مجلس

برگزاری تجمع مردم شهر آبیک در محکومیت ترور پرچمدار جبهه مقاومت،شهید سید حسن نصرالله

هشدار بابت نصب ماهواره در آبیک بعلت مشکل آنتن دهی شبکه های تلویزیون !/ دشمن با جنگ نرم در صدد استحاله از درون خانواده است

پیگیری رفع برخی مشکلات شهرستان آبیک از رئیس جمهور

راه اندازی مرکز مهارت آموزی در شرکت نوآور ارتباط صنعت برای استفاده جوانان نخبه آبیکی/ رفع بسیاری از مشکلات شهرک صنعتی آبیک

برگزاری انتخابات8تیر در آبیک با 1500 نفر عوامل اجرایی در 75 شعبه/ 73 هزار آبیکی واجد شرایط رای دادن

نباید فاصله ای بین مسئولیت و مردمی بودن باشد/ پیگیری کارخواست کمیته‌های تخصصی در سطح شهرستان آبیک

ریزگردهای الله آباد،پایتخت و استان‌های همجوار را درگیر خواهد کرد/ لزوم نگاه عادلانه نمایندگان در توزیع اعتبارات به آبیک

برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای خدمت به میزبانی ایلات و عشایر کرد شهرستان آبیک

از مشکل آسفالت و پل های جاده آبیک-خاکعلی تا دسترسی به اتوبان غدیر و نیاز به اورژانس در قشلاق

سعید وزیری نژاد، شهردار آبیک شد

پیام امام جمعه شهرستان آبیک به مناسبت 12 فروردین  روز جمهوری اسلامی ایران

شعار سال 1403 در شهرستان آبیک چگونه محقق خواهد شد؟

شعار سال 1403 در شهرستان آبیک چگونه محقق خواهد شد؟

صیانت از آراء مردم آبیک با 256 ناظر شورای نگهبان در 77 صندوق

فرآیند تعلیم و تربیت، تعاملی و تدریجی است/آبیک رتبه دوم استان در برگزاری کیفی جشن تکلیف دختران

نکاتی مهم برای انتخاب اصلح در آبیک

جزئیات احداث بوستان 4 هکتاری خانواده در شهر آبیک

عملکرد 6 ماهه شهرداری آبیک از نهضت آسفالت تا رفع مشکل 10 ساله پل راه آهن!

فعالیت دفتر حمایت از زنان، کودکان و خانواده در دادگستری آبیک / کاهش 30 درصدی ثبت دادخواست مهریه طی دو ماه

رونمایی از «سردیس سردار دل‌ها» اثر هنرمند بسیجی در آبیک

شهرستان آبیک رتبه اول استان در پرداخت زکات / تقویت شورای زکات و تقدیر از مودیان زکات در دستور کار

نمایندگان مجلس فعلی به مردم گزارش بدهند برای مردم شهرستان آبیک چه کرده اند؟

پیام کانون بسیج رسانه و اعضای شورای رسانه شهرستان آبیک به مناسبت 5 آذرماه

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک

پایگاه جامع اطلاع رسانی آبیک