طی نشستی صمیمی مطرح شد؛
تبلیغات پیش از موعد و برگزاری تجمعات اقدام مجرمانه در مجرمانه است/ استفاده ابزاری از قومیتها ممنوع
فرمانداری
بزرگنمايي:
در نشست صمیمی مسئولان ستاد انتخابات شهرستان آبیک با کاندیداهای شوراهای شهرهای شهرستان آبیک بر تبلیغات زودهنگام توسط کاندیداها و در چارچوب قوانین و اخلاق اسلامی و انسانی عمل کردن در ایام تبلیغات تاکید شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آبیک، نشست صمیمی مسئولان ستاد انتخابات شهرستان آبیک با حضور کاندیداهای شوراهای شهرهای آبیک، خاکعلی، زیاران و قشلاق در سالن آمفی تئاتر شهید آوینی فرهنگسرای باران شهرستان آبیک برگزار شد.
علی اکبر رشوند سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان آبیک در این نشست اظهار کرد: در برگزاری هر انتخاباتی 6 گروه یا دسته از افراد در قالب مجریان برگزاری انتخابات که وزارت کشور است شامل عوامل اجرایی، بازرسی، ناظرین بوده، شورای نگهبان، مطبوعات و رسانه ها، نخبگان و شخصیتهای تاثیرگذار، احزاب و گروههای سیاسی، داوطلبان و طرفداران داوطلبان و انتخاب کنندگان میشود، نقش آفرینی میکنند.
وی با اشاره به حاکم بودن اصولی بر انتخابات، به قانون گرایی اشاره و بر رعایت قوانین از سوی کاندیداهای شوراهای شهرهای شهرستان آبیک تاکید کرد و افزود: با توجه به وجود ویروس کرونا و تحت شعاع قرار گرفتن بسیاری از فعالیتهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و تعطیلی واحدهای تولیدی و آسیب به حوزه اقتصادی و کسب و کار، مشکلات عدیدهای برای برخی از مردم ایجاد شد که طبق دستورالعملهای قرارگاه ستاد ملی کرونا شکل گیری هر گونه تجمعات در فضاهای سربسته ممنوع بوده و مقرر شده ورزشگاهها، سالنهای ورزشی و مدارس در اختیار کاندیداها قرار داده شود و فاصله هشت متری و زدن ماسک رعایت شود.
این مسئول ادامه داد: مدت زمان مراسم تبلیغات کاندیداها در فضاهای مذکور 2 ساعت پیش بینی شده و نباید ستادها در خیابانها، چهارراهها و مراکز پرتردد برپا شود؛ در ستادهایی که برپا میشود تعداد نفرات در شهرهای قرمز 15 نفر، نارنجی 20 نفر و زرد 30 نفر است.
فعالیت کاندیداها در فضای مجازی شمشیر دو لبه است
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان آبیک با بیان اینکه فضای مجازی بستر مناسبی برای تبلیغات و ...محسوب میشود، اضافه کرد: این فضا مانند شمشیر دولبه است و میتواند به نفع یا ضرر کاندیداها باشد که از تبلیغات زودهنگام در فضای مجازی و حقیقی باید پرهیز شود.
رشوند خاطرنشان کرد: بعضا اخباری مبنی بر تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی و حقیقی به گوش میرسد که جُرم است و طبق قانون در فرایند انتخابات تطمیع و تهدید هم جُرم محسوب میشود لذا از تبلیغات پیش از موعد و انجام موارد مجرمانه باید به شدت پرهیز شود.
وی اذعان کرد: گزارشات تبلیغات زودهنگام کاندیداها با سه روش گزارشات مردمی، هیاتهای نظارت و بازرسی با مستندات به فرمانداری اعلام میشود که بدون اغماض، متخلفین با مستندات به دستگاه قضایی معرفی میشوند.
این مسئول افزود: در صورت تبلیغات پیش از موعد کاندیداها و شکل گیری تجمعات و دورهمیها و همچنین عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی که تهدید علیه سلامت مردم است، باید گفت که اقدام مجرمانه در مجرمانه و کار غیرقانونی اندر غیرقانونی است.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان آبیک ادامه داد: لازم است کاندیداهای شوراهای شهرهای شهرستان آبیک در چارچوب قانون و اخلاق اسلامی و انسانی عمل کنند چرا که برای رسیدن به صندلی که مسئولیت در قبال شهر آغاز خواهد شد، این گونه غیر مسئولانه حرکت کردن، صحیح نیست.
رشوند تعداد شعب اخذ رای در شهرستان آبیک را 88 شعبه ذکر و خاطرنشان کرد: از این تعداد، 30 شعبه رای متعلق به شهر آبیک است که شامل 29 شعبه ثابت و یک شعبه سیار است.
سربازرسان انتخابات تعیین شدهاند
علی بغدادی رئیس هیات بازرسی ستاد انتخابات شهرستان آبیک در ادامه این نشست اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات، هیاتهای بازرسی در شهرستان آبیک تشکیل شده و سربازرسها انتخاب شدهاند.
وی با تاکید بر پرهیز از تبلیغات زودهنگام و تمکین کاندیداها به قانون و رعایت اخلاق و حق الناس افزود: کاندیداها در ایام تبلیغات از تخریب و ترور شخصیتی کاندیداهای انتخاباتی دوری کرده و به معرفی و تشریح برنامههای خود بپردازند و مجدانه از تطمیع و تهدید خودداری کنند.
این مسئول ادامه داد: کاندیداها برای رسیدن به هدف خود از قومیت ها به عنوان ابزار استفاده نکنند و از دادن وعده های بعضا دروغین و بی اساس دوری کنند.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان آبیک اضافه کرد: لازم است کاندیداهای شوراهای شهرهای شهرستان آبیک برای هر صندوق، یک ناظر به فرمانداری معرفی کنند البته باید بدون دخل و تصرف و دخالت در امور اجرایی در سر صندوقها حضور یابند.
بغدادی خاطرنشان کرد: قانون اجازه راه اندازی کاروانهای خودرویی و موتوری را به کاندیداها نداده و باید از پوشش و رنگ و عکس خاص در زمان تبلیغات پرهیز کنند و فقط در هشت روز زمانِ تبلیغات وظیفه شرعی و قانونی دارند که به تبلیغات بپردازند.
وی اذعان کرد: رای مردم امانت و حق الناس است و ما مجریان انتخابات انتخابات باید امانتدار خوبی باشیم و در نهایتِ سلامت، انتخابات را برگزار کنیم.
این مسئول متذکر شد: در صورت ادامه تبلیغات زودهنگام کاندیداها، به دستگاه قضایی معرفی میشوند این در حالی است که تذکر لازم به آنان داده شده است.