در گفتگو با عبادی اعلام شد:
انتخابات هیات رئیسه شورای شهر آبیک باید مجددا برگزار شود/ فرمانداری علت را عدم رعایت ماده 20 و 16 اعلام کرده است
اخبار شهرستان
بزرگنمايي:
انتخابات اخیر هیات رئیسه شورای اسلامی شهر آبیک مورد تایید فرمانداری قرار نگرفت و باید مجددا برگزار شود .
اسماعیل عبادی عضو شورای اسلامی شهر آبیک در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آبیک اظهار داشت: با ارسال نامه ای از سوی فرمانداری شهرستان آبیک انتخابات اخیر هیات رئیسه شورای شهر آبیک به علت عدم رعایت ماده 20 و 16 باطل اعلام شد و باید با برگزاری جلسه فوق العاده این انتخابات مجددا برگزار شود.
وی افزود: ما نیز برای برگزاری جلسه دعوتنامه به اعضای شورا داده ایم و روز چهارشنبه ساعت13:30 با حضور اعضای شورا اینجلسه فوق العاده بایستی برگزار گردد.
عبادی در پایان گفت: ماده 20 به نحوه آنتخابات و شرایط مساوی شدن آراء مربوط می شود و ماده 16 نیز بر رعایت حداکثر بودن آراء و انتخاب افراد بر اساس رای اکثریت مربوط می شود.