دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قزوین مطرح کرد:
برگزاری کارگاه‌های پیشگیری از اعتیاد در شرکت‌ها با هدف آموزشی، فرهنگی و آگاهی‌بخشی /شهرستان آبیک 4 شهید در مبارزه با موادمخدر تقدیم کرده/ 30 درصد افراد اصلا فکر نمی‌کردند معتاد شوند
چهارشنبه 1 دی 1400 - 7:44:27 AM
مشاور استاندار قزوین و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان آبیک گفت: کارگاه‌های پیشگیری از اعتیاد در شرکت‌ها و کارخانجات با هدف فرهنگی، اموزشی، پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به مدیران عامل و نمایندگان کارگران برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه جامع اطلاع‌رسانی آبیک، علی رحمانی در کارگاه اموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در بین مدیرعامل شرکت چیپس طلاچین و نمایندگان کارگران این شرکت اظهار کرد: شهرستان آبیک یک شهرستان صنعتی دارای شرکت‌ها و کارخانجات متعدد است که در پیشگیری از اعتیاد پیش‌روتر و پویاتر بوده و برگزاری این کارگاه‌ها در شرکت‌ها و کارخانجات با هدف آموزشی، پیشگیری، فرهنگی و آگاهی بخشی‌ و اطلاع‌رسانی به صاحبان صنایع و شرکت‌ها و کارگران صورت می‌گیرد.
 
وی افزود: شرکت طلاچین چیپس باتو شهرستان آبیک از جمله شرکت‌های شاداب و پویای استان قزوین است که نسبت به پرداخت حق و حقوق کارگران پیشرو بوده و معضل کارگری در این شرکت وجود نداشته است.
 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان آبیک نقش اشتغال را به نوعی بیشترین عامل در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه ذکر و ادامه داد: در راستای مبارزه با موادمخدر زحمات بسیاری کشیده شده و می‌شود که اگر تلاش‌ها و زحمات مسئولان ذی‌صلاح مبارزه با موادمخدر نبود امروز اوضاع کشور در حوزه اعتیاد بسیار وخیم بود.
 
برای مبارزه با موادمخدر حدود 4 هزار شهید تقدیم شده
 
رحمانی اضافه کرد: در ایران اسلامی در راستای مبارزه با موادمخدر اقدامات و تلاش‌های بسیاری صورت گرفته و می‌گیرد اما باید گفت که اوضاع بدتر از این موضوعات است و دشمن از طرق مختلف درصدد سوق دادن مردم کشور به سمت اعتیاد است و باید مردم و مسئولان با یکدیگر در مبارزه با اعتیاد گام‌های ارزنده‌ای بردارند.
وی خاطرنشان کرد: نمایندگان سازمان بین‌المللی اعلام کرده که ایران در مبارزه با مواد مخدر در دنیا پیشرو است که باید گفت 3 هزار و 837 نفر در راه مبارزه با مواد مخدر به شهادت رسیده‌اند که شهرستان آبیک در این راه چهار شهید تقدیم نظام شده است.
 
این مسئول تصریح کرد: آمار تحقیقاتی بیانگر این است که 30 درصد افرادی که معتاد شده‌اند فکر نمی‌کردند اصلا معتاد شوند، 32 درصد افرادی که معتاد شده‌اند فکر می‌کردند که برای اولین، دومین و سومین بار مصرف مواد ومخدر معتاد نمی‌شوند و 30 درصد از معتادان هم قدرت و مهارت (نه گفتن) را ندشاته‌اند و در دام اعتیاد گرفتار شده‌اند.
 
مشاور استاندار قزوین بر توجه والدین به فرزندان و حساس شدن خانواده‌ها بر تربیت فرزندان و اجازه ندادن به شکستن قبح مصرف مواد مخدر و زشت و قبیح قلمداد کردن آن تاکید کرد و افزود: جنس کار و فعالیت در مسائل اجتماعی چند وجهی است و همه باید دست د ردست دهیم و با سوق دادن مردم جوانان به سمت ورزش به ویژه ورزش همگانی، امیدآفرینی، تایید طلبی و خودفرمانی یا خودمراقبتی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی گام برداشت.
 
 رحمانی ادامه داد: هنر این است که اجازه ندهیم افراد معتاد شوند و در صورت مبتلا شدن به اعتیاد باید تلاش کنیم آنها را به زندگی بازگردانیم که پیشگیری بهتر از درمان است و درمان پرهزینه و بسیار دشوار است؛ با پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با آن هم از میزان وقوع طلاق کاسته می‌شود و هم سرقت‌های جزء کاهش می‌یابد.
 
وی اضافه کرد: 40 درصد جرایم زندانیان دراستان قزوین مربوط به موادمخدر است و یکی از علل طلاق هم اعتیاد است که آسیب‌های دیگری را هم در بردارد.

http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/119698/برگزاری-کارگاه‌های-پیشگیری-از-اعتیاد-در-شرکت‌ها-با-هدف-آموزشی،-فرهنگی-و-آگاهی‌بخشی--شهرستان-آبیک-4-شهید-در-مبارزه-با-موادمخدر-تقدیم-کرده--30-درصد-افراد-اصلا-فکر-نمی‌کردند-معتاد-شوند
بستن   چاپ