در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی آبیک تاکید شد؛
اختصاص درصدی از اعتبارات فرهنگی دهیاری‌ها برای تجهیز کتابخانه‌های مساجد/کتاب جایگزینی ندارد/حمایت از نویسندگان آبیکی برای چاپ کتاب
شنبه 15 آبان 1400 - 10:12:09 PM
در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان آبیک بر احیای فرهنگ کتابخوانی، راه‌اندازی ایستگاه‌های مطالعه در مساجد و حمایت از نویسندگان بومی برای چاپ کتاب در طول سال تاکید شد.
علی‌اکبر رشوند معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان آبیک هزینه کردن در حوزه کتاب و کتابخوانی را سرمایه‌گذاری و خروجی نتایج آن را  در سال‌های آینده ذکر کرد و گفت: لازم است از 3 درصد اعتبارات فرهنگی دهیاری‌ها به تجهیز مساجد به کتابخانه اختصاص یابد که با معرفی دبیر جدید کانون‌های مساجد در شهرستان آبیک، ایستگاه مطالعه در مساجد رونق بیشتری می‌یابد.

وی افزود: افرادی که با مردم در ارتباط هستند باید مطالعات روانشناسی، جامعه‌شناسی و مردم شناختی داشته باشند تا بتوانند ارتباط قوی با آحاد جامعه برقرار کنند.

این مسئول بر ترویج مطالعه و کتابخوانی تاکید و خاطرنشان کرد: با مطالعه و کسب تراکم اطلاعاتی، می‌توانیم خالق اثر شویم.


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان آبیک با ذکر اینکه تهدیدات فضای مجازی بیشتر از فرصت‌های آن است، بیان کرد: لازم است به سمتی حرکت کنیم که فرهنگ کتابخوانی به زمانهای گذشته بازگردد و این فرهنگ احیا شود چرا که بدون مطالعه نمی‌توانیم از فضاهای دیگر و تجربیات دیگران استفاده کنیم.

رشوند افزود: کتاب همیشه یار مهربان بوده و است و نباید مطالعه و کتابخوانی به فراموشی سپرده شود.


انسان باید با کتاب مانوس باشد

حجت السلام عبدالصمد رمضانی امام جمعه موقت شهرستان آبیک در این جلسه مطالعه را سبب تغذیه روح و روان و تزکیه را در کنار تعلیم بسیار مهم دانست و گفت: خداوند در قرآن کریم به قلم قسم یاد کرده که آثار قلمی دانشمندان جزو آن می‌شود و بسیار بابرکت است.

وی حفظ آثار علما و دانشمندان و نویسندگان توسط کتابخانه‌های عمومی را از وظایف این نهاد ذکر کرد و افزود: انسان باید شبانه روز با کتاب مانوس باشد چرا که هیچ چیز جای کتاب و در محضر استاد  بودن را نمی‌گیرد.

امام جمعه موقت شهرستان آبیک بر استقرار ایستگاه مطالعه در مساجد تاکید و تصریح کرد: در برخی مساجد کانون‌های مساجد دارای کتابخانه‌ است که می‌طلبد فعال‌تر باشند و تعداد کتابخانه‌ها به صورت ایستگاه مطالعه افزایش یابد.

تجلیل از برگزیدگان مسابقات دانایی و توانایی

سعید کازانی مدیر آموزش و پرورش شهرستان آبیک هم با اشاره به آغاز هفته کتاب از 24 آبان تا 29 آبان ماه و پیش بینی برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی در این هفته اذعان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب، مسابقه کتابخوانی، نشست‌های ادبی با مسئولان، برپایی کاروان کتاب، نواختن زنگ مطالعه، بازدید دانش‌آموزان از کتابخانه‌های عمومی تجلیل از دانش‌آموزان برگزیده شهرستان آبیک در سطح کشور در مسابقات دانایی و توانایی از برنامه‌هایی است که در هفته کتاب اجرا می‌شود.

وی افزود: از بخشداران و شهرداران درخواست می‌شود نسبت به مجهز کردن کتابخانه‌های مدارس مساعدت لازم را داشته باشند؛ از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در هفته کتاب، کتاب‌هایی به مدارس اعطا خواهد شد.

معرفی کتاب هر هفته برای مردم

سیدفرهاد حسینی مدیر خانه مطبوعات شهرستان آبیک هم در این جلسه با اشاره به تهدید فضای مجازی در زمینه مطالعه و کتابخوانی بیان کرد: از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی باید به عنوان فرصت برای ایجاد ایده‌های خلاقانه در ترویج کتابخوانی بهره گرفت.

وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری در فضای مجازی باید جریان ساز و تاثیرگذار بود و مسائل را به نفع ارزش‌های ملت مدیریت کرد که با کار رسانه‌ای در فضای مجازی، می‌توان در گسترش فرهنگ مطالعه گام موثری برداشت.

سخنگوی شورای شهرستان آبیک بر حمایت مسئولان در به چاپ رساندن کتاب‌های نویسندگان انگشت شمار این شهرستان تاکید و خاطرنشان کرد: لازم است جلسه‌ای تخصصی با حضور نویسندگان و فرماندار و مسئولان ذیربط شهرستان آبیک برگزار و با توجه به ظرفیت نویسندگانی که داریم، تدبیر لازم برای چاپ سالانه 3 کتاب از نویسندگان این شهرستان اندیشیده شود.

حسینی بر معرفی کتاب‌های موجود در اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان آبیک به صورت مختصر به صورت هفتگی با طراحی و جذابیت خاص برای آشنایی قشرهای مختلف مردم و راه‌اندازی پیک موتوری کتاب برای ارسال کتاب به منازل برای بانوان خانه‌دار تاکید کرد.

http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/119653/اختصاص-درصدی-از-اعتبارات-فرهنگی-دهیاری‌ها-برای-تجهیز-کتابخانه‌های-مساجد-کتاب-جایگزینی-ندارد-حمایت-از-نویسندگان-آبیکی-برای-چاپ-کتاب
بستن   چاپ