در جلسه پارلمان محلی آبیک چه گذشت؟
پیگیری ساماندهی و بهسازی آرامستان آبیک/تعیین مشاور برای امور مالی و اداری شورا/کاهش عوارض برای اصناف در دستور کار شورای شهر/تحقق 26 میلیارد تومانی بودجه سال 98 شهرداری
جمعه 4 مهر 1399 - 10:56:41 PM
در جلسه شورای شهر آبیک که از امروز با حضور خبرنگاران پوشش داده می شود به موضوعاتی همچون پیگیری ساماندهی و بهسازی آرامستان آبیک،تعیین مشاور برای امور مالی و اداری شورا،کاهش عوارض برای اصناف و تحقق 26 میلیارد تومانی بودجه سال 98 شهرداری پرداخته شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی آبیک، جلسه علنی پارلمان محلی آبیک با حضور رئیس و اعضای شورای شهر در دفتر شورا برگزار شد که از اصحاب رسانه هم در این جلسه دعوت بودند.
در این جلسه لوایح ارجاع شده مربوط به کمیسیون عمران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم أخذ شد.
از جمله لوایح مطروحه در این جلسه أخذ مشاور در زمینه مسائل اداری و مالی شورای شهر آبیک، بودجه‌نویسی، متمم و اصلاح بودجه، امور مربوط به لوایح و سایر امور محوله شورا مورد بحث قرار گرفت و با تایید اکثریت اعضای شورای شهر این مهم تعیین تکلیف شد.
تصویب نرخ رانندگان سرویس مدارس شهر آبیک بود که از سوی آموزش و پرورش طرحی ارائه شده بود که نرخ این رانندگان در وضعیت عادی 100 هزار تومان و در وضعیت زرد کرونایی 50 هزار تومان باشد و در وضعیت قرمز مبلغی از اولیا دریافت نشود که این موضوع مورد موافقت و تصویب شورای شهر قرار  گرفت.
تحقق بودجه شهرداری به مبلغ حدود 26 میلیارد تومان

حسین امینی رئیس کمیسیون عمران شورای شهر آبیک با اشاره به درخواست دفتر امور شهری و روستاهای استانداری قزوین مبنی بر ارائه بودجه مصوب و محقق شده شهرداری آبیک در سال 98 گفت: بودجه مصوب شهرداری آبیک در سال گذشته 39 میلیارد و 250 میلیون تومان بود که 25 میلیارد و 900 میلیون تومان آن محقق شده؛ بودجه شهرداری در سال 99، 43 میلیارد تومان مصوب شده است.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی آبیک که دلیل محقق نشدن 14 میلیارد تومان بودجه شهرداری چه بوده، توضیح داد: مقرر شده بود شهرداری منابعی را جذب کند که این مهم در سال گذشته تحقق نیافت اما امسال محقق می‌شود و برای شهرداری درآمد ایجاد می‌شود.
در ادامه جلسه به موضوع داغ و روز شهر آبیک یعنی عوارض کسبه اشاره شد که افزایش 1000 درصدی یا بیشتر عوارض، اعتراض کسبه را به همراه داشته است.
اعضای شورای شهر مطرح کردند: مُصر هستیم که میزان عوارض کسب و پیشه و پسماند از اصناف کاهش یابد و به حد معقول برسد؛ میزان درصد عوارض کسبه مقرر شد در جلسه‌ای با حضور شهرام احمدپور فرماندار شهرستان آبیک بررسی و تصمیم‌گیری شود ، در این جلسه اعلام شد با توجه به شرایط کرونایی و وضعیت تورم عوارض کسبه تعیین و تصمیم‌گیری سریع انجام می‌شود.
البته این موضوع هم بیان شد که عوارض کسبه مبنی بر پسماند چند سالی است که افزایش نیافته بود و یک دفعه افزایش قیمت اعلام شد، مورد اعتراض کسبه قرار گرفته است.
میدان ایران تعیین تکلیف می‌شود
حمیدرضا دلوی رئیس شورای شهر آبیک در این جلسه ساماندهی و بهسازی آرامستان شهر آبیک را ضروری خواند و گفت: سایه‌بان، آمبولانس حمل جسد، استراحتگاه برای پرسنل آرامستان، سرویس بهداشتی و سردخانه برای آرامستان دیگر از جمله نیازهای آرامستان فعلی و پیگیری زمین برای آرامستان جدید در دستور کار قرار می‌گیرد که با جلسه‌ای با شهردار آبیک در زمینه این موضوعات بحث و بررسی می‌شود و تصمیم‌گیری لازم صورت می‌گیرد.
وی به پیگیری زمین برای احداث مجتمع ضایعات از سوی شورای شهر آبیک اشاره کرد و افزود: ساماندهی بلوار ورودی آبیک از سمت شرق و غرب، پارک فدک، پارک شهید رجایی، ساماندهی معابر خیابان‌های مطهری و شریعتی، پیاده‌روسازی تعدادی از بلوک‌های مانده در مسکن مهر در دستور شورای شهر قرار دارد و برخی از این پروژه‌ها در حال اجراست.
این عضو شورای شهر آبیک ادامه داد: تعیین تکلیف میدان ایران از واجبات است که اجرای آن در دستور کار قرار می‌گیرد و پروژه بلوار نیایش هم به اتمام خواهد رسید.
فرانک فیض‌الله سخنگوی شورای شهر آبیک هم در این جلسه با اشاره به واگذاری زمینی از سوی راه و شهرسازی به شهرداری آبیک گفت: این زمین در شرق پارک بعثت قرار دارد و واگذاری آن مشروط به احیای آن شده که با توجه به کمبود فضای سبز این مهم تصمیم‌گیری لازم انجام خواهد شد.

آیا  شهرداری  مجاز به اخذ عوارض کسب و پیشه است؟
بنابراین گزارش، تقاضاهای برخی از شهروندان که به شورای شهر ارجاع داده شده بود مورد بررسی قرار گرفت و در راستای رفع مشکلات و تحقق درخواست‌های آنان تصمیمات لازم أخذ شد.
با توجه به اینکه برخی کسبه به خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی آبیک اذعان کرده بودند که شهرداری فقط مجاز به دریافت عوارض سپماند است و نباید عوارض کسب و پیشه دریافت کند چرا که قانونی نیست، فرانک فیض‌اللهی عضو شورای شهر آبیک در این خصوص توضیح داد: طبق تصویب «آیین‌نامه اجرایی دریافت عوارض و بهای خدمات» در سال 97،عوارض محلی عمدتاً عوارضی است که فارغ از تولید (اعم از کالا، محصول یا خدمات)، به منبع عوارض مستقر یا موجود در حدود شهر (محدوده شهری و حریم شهر) تعلق می‌گیرد. از انواع عوارض محلی می‌توان عوارض وضع شده برای زمین، ساختمان، خودرو و ماشین آلات و عوارض کسب و پیشه را نام برد که شامل اصناف هم می‌شود.
در این جلسه حسین امینی به عنوان رئیس کمیسیون عمران شورای شهر آبیک انتخاب شد.



http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/118147/پیگیری-ساماندهی-و-بهسازی-آرامستان-آبیک-تعیین-مشاور-برای-امور-مالی-و-اداری-شورا-کاهش-عوارض-برای-اصناف-در-دستور-کار-شورای-شهر-تحقق-26-میلیارد-تومانی-بودجه-سال-98-شهرداری
بستن   چاپ