در خانه مطبوعات آبیک مطرح شد
پاسخ های بخشدار مرکزی آبیک به خبرنگاران در یکشنبه های پاسخگویی
پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 - 3:14:40 PM
شیرین مافی با حضور در خانه مطبوعات شهرستان آبیک به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی ضمن قدردانی از رسانه ها به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

به گزارش پایگاه خبری آبیک، شیرین مافی بخشدار مرکزی شهرستان آبیک همزمان با روز ارتباطات و روابط عمومی ضمن شرکت در برنامه یکشنبه های پاسخگویی  مسئولان آبیک که در خانه مطبوعات شهرستان آبیک برگزار می شود ضمن تبریک این روز و خداقوت به رسانه ها از تلاش هایشان در پیگیری مسائل مردم و بویژه انعکاس واقعیت های میدان و خیابان قدردانی کرد.

بخشدار مرکزی شهرستان آبیک بابیان اینکه رسانه و فضای مجازی ظرفیتی خوب است که هر کس به سبب اهداف خود از آن استفاده می کند ،افزود: دشمن در جنگ 12 روزه و جنگ رمضان از این فضا برای فرافکنی و پوششی جهت سانسور ظلم و جنایات خود استفاده کرد و در مقابل رسانه های ما واقعیت ها و آنچه را که اتفاق می افتاد انتقال دادند و انسجام و اتحاد و همدلی مردم را به تصویر کشیدند.

وی با اشاره به حضور مردم در خیابان اظهار داشت: مردم ما همواره در صحنه بوده اند و اکنون نیز در پویش جانفدا ثبت نام میلیونی داشتند اما این بار آنچه این حضور را تقویت کرد این بود که رهبر انقلاب اولین جانفدا بودند و ثبت نام نکردند و شهید شدند و اعضای خانواده ایشان نیز جانفدا شدند و مردم ما به دنیا نشان دادند که ارزشمندترین چیز خود که جانشان است را فدا می کنند و رسانه ها نیز آن را به خوبی انعکاس دادند و سربلند بیرون آمدند.

 

بخشدار مرکزی آبیک در ادامه ضمن بیان گزارشی از اقدامات خود گفت: نشست های دهیاران را هر ماه در یک روستا برگزار و از تجارب هم استفاده می کنند و به تبع دستور جلسات نیز مدیران ذیربط دعوت می شود و مشکلات و مطالبات بررسی می گردد که بسیاری از مسائل که از گذشته مانده برطرف و موجب شد اختلافات زیادی نیز حل شده و به تشکیل پرونده قضایی منتهی نشود.

وی گفت: بلوار ناصرآباد را ساماندهی و به اتمام رساندیم و در روستای کوندج 14 هزار متر مربع زیرسازی و جدول و آسفالت انجام شده است و در روستاهای آتانک ، فالیزان و طیخور هم اقدامات مختلف در حال انجام است. 

مافی خاطر نشان کرد: امسال به خاطر بارندگی های خوب که داشتیم و با قنات هایی که موجود است مشکل کم آبی نخواهیم داشت .
این مسئول تأکید کرد: عمده مطالبه مردم روستاهای بالادست به دلیل کوهستانی و صعب العبور بودن حدود 15 کیلومتر بهسازی روکش آسفالت مسیر است .
مافی در پاسخ به عملکرد بنیاد مسکن و راهداری و تعامل آن با بخشداری نیز گفت: علی رغم مساله الحاقات و هزینه های ذیربط ، همکاری و تعامل خوبی از سوی بنیاد مسکن وجود دارد و قابل دفاع است و راهداری نیز کمک زیادی می کند.


http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/123207/پاسخ-های-بخشدار-مرکزی-آبیک-به-خبرنگاران-در-یکشنبه-های-پاسخگویی
بستن   چاپ