دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین تأکید کرد:
لزوم همکاری دو استان البرز و قزوین برای مهار ریزگردهای دشت الله آباد
چهارشنبه 1 مرداد 1404 - 10:32:12 PM
دادستان قزوین گفت: خشکسالی‌های اخیر، این تالاب را به کانون تولید ریزگرد تبدیل کرده که اثرات آن تا تهران گسترش یافته و می‌تواند تشدید شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آبیک، علی‌اصغر عسگری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین در مراسم معارفه دادستان جدید شهرستان آبیک ضمن تأکید بر رویکرد حمایتی قوه قضاییه از تولید گفت: وظیفه دستگاه قضایی، رفع مشکلات حقوقی و قضایی واحدهای تولیدی و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی است. در این راستا، از طریق نظارت قانونی و ارائه مشاوره‌های حقوقی رایگان، از تولیدکنندگان حمایت می‌کنیم تا با اطمینان بیشتری فعالیت کنند.
 
وی با اشاره به تحول در رویکرد قوه قضاییه افزود: برنامه تحول و تعالی، قوه قضاییه را از نهاد صرفاً قضاوت‌محور به نهاد تحلیل‌گر ساختارها و ریشه‌های فساد تبدیل کرده است. دادستانی‌ها باید ضمن رسیدگی قضایی، ساختارهای فسادزا را شناسایی و اصلاح کنند.
 
عسگری با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی در شهرستان آبیک، از جمله وضعیت بحرانی تالاب الله‌آباد، تصریح کرد: خشکسالی‌های اخیر، این تالاب را به کانون تولید ریزگرد تبدیل کرده که اثرات آن تا تهران گسترش یافته و می‌تواند تشدید شود.
وی بر لزوم همکاری مشترک استان‌های قزوین و البرز برای مهار این تهدید زیست‌محیطی تأکید کرد.
 
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین در پایان از خدمات دادستان پیشین آبیک، تقدیر کرد و گفت: وی فردی با سابقه موفق در حوزه کیفری و آشنا به مسائل اجتماعی و امنیتی منطقه است.
 
گفتنی است: در این مرسم از خدمات مرتضی محمدی تجلیل و مهدی انصاری با حکم رییس قوه قضاییه به عنوان دادستان جدید عمومی و انقلاب شهرستان آبیک منصوب شد و مرتضی محمدی دادستان سابق عمومی و انقلاب شهرستان آبیک نیز طی حکمی از سوی رییس قوه قضاییه به عنوان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین منصوب گردید.

http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/123103/لزوم-همکاری-دو-استان-البرز-و-قزوین-برای-مهار-ریزگردهای-دشت-الله-آباد
بستن   چاپ