امام جمعه شهرستان آبیک عنوان کرد:
لزوم تداوم اقدامات تحولی توسط شوراها / امروز دنیا مبهوت علم و دانش دانشمندان ما است /تهذیب نفس و مبارزه با افکار التقاطی از ویژگی های شهید مطهری بود
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 - 1:08:22 AM

حجت الاسلام روحانی گفت: شوراهای اسلامی بر اساس اصل 6 و 7 قانون اساسی تشکیل شد، بسیاری از شوراها عملکرد خوبی داشتند و برخی هم خوب عمل نکردند که مردم در دوره‌های بعد آنها را انتخاب نکردند.

حجت الاسلام والمسلمین تقی روحانی امام جمعه شهرستان آبیک در خطبه های نماز جمعه این هفته که در مسجد حضرت ولی عصر عجل الله فرجه شهر آبیک برگزار شد ضمن توصیه به تقوای الهی به آیه 32 سوره انعام اشاره کرد و اظهار داشت: اگر بخواهیم تقوا را معنا کنیم باید به این آیه توجه کنیم که می‌فرماید ( وَ مَا الْحَیاةُ الدُّنْیا إِلاَّ لَعِبٌ وَ لَهْوٌ وَ لَلدَّارُ الْآخِرَةُ خَیْرٌ لِلَّذینَ یَتَّقُونَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ
زندگى دنیا، جز بازى و سرگرمى نیست؛ و سراى آخرت، براى آن‌ها كه پرهیزگارند، بهتر است. آیا نمى‌اندیشید؟!)
وی افزود پس مواظب باشید دنیا شما را بازی ندهد و گرفتار لهو و لهویات نشوید
امام جمعه آبیک در ادامه با اشاره به موضوع نظام خانه و خانواده اظهار داشت زن مظهر جمال خدا و مرد مظهر جلال خداوند است و خدا این مظاهر را کنار هم قرار داد تا در کنار هم احساس آرامش کنند و آیات فراوانی در قرآن و روایات بسیاری بر نقش مستقیم این دو مظهر جمال و جلال خدا برای تربیت فرزندان قائل است که باید به آن توجه ویژه شود حجت الاسلام روحانی در ادامه با اشاره به آیه 15 سوره زمر که می فرماید فَاعْبُدُوا ما شِئْتُمْ مِنْ دُونِهِ قُلْ إِنَّ الْخاسِرینَ الَّذینَ خَسِرُوا أَنْفُسَهُمْ وَ أَهْلیهِمْ یَوْمَ الْقِیامَةِ أَلا ذلِكَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبینُ
پس شما هرچه را جز او مى‌خواهید بپرستید [كه زیانكارید]. بگو: «زیانكاران واقعى كسانى هستند كه سرمایه‌ی وجود خویش و بستگانشان را در روز قیامت از دست داده‌اند. آگاه باشید زیان آشكار همین است» اظهار کرد: لذا والدین در این دنیای پر از انحراف باید هم مواظب خود و هم مراقب اهل بیت خود باشند.
حجت الاسلام روحانی گفت: یکی از مصادیق تقوا این است که انسان با تقوا دغدغه دین دارد و  انسانی دغدغه مند می‌باشد و لذا با توجه به اینکه به ایام پایانی سال تحصیلی نزدیک می‌شویم و باید برای اوقات فراغت دانش آموزان برنامه‌ریزی شود که در تابستان آموزش و پرورش و سایر نهادها برنامه دارند و لازم است والدین به آن توجه نموده و برای استفاده بهینه از اوقات فراغت فرزندان برنامه‌ریزی لازم را داشته باشد.
 خطیب جمعه آبیک در بخش دیگری از بیانات خود با تاکید بر اینکه مردم ر مصرف آب برق و گاز صرفه‌جویی کنند اظهار کرد: هر کس به هر اندازه می‌تواند خصوصا در رابطه با مصرف آب صرفه‌جویی ویژه‌ای داشته باشد، همانگونه که خداوند در قرآن می‌فرماید اسراف نکنید،زیرا اسراف پیش خدا مذموم است و خداوند انسان مسرف را دوست ندارد.
امام جمعه شهرستان آبیک در ادامه با اشاره به 9 اردیبهشت ماه سالروز تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: بر اساس اصل 6 و 7 قانون اساسی شاهد برگزاری انتخابات در شهرها و روستاها بودیم که مردم از بین خودشان افرادی را به عنوان شورا انتخاب می‌کنند تا به طور مستقیم مسائل مردم را پیگیری و رسیدگی کنند، لذا از چند سال گذشته بسیاری از شوراها عملکرد خوبی داشتند و برخی هم خوب عمل نکردند که مردم در دوره‌های بعد آنها را انتخاب نکردند.
 حجت الاسلام روحانی اضافه کرد: شوراها با همه قوا و نهادها مرتبط و پیگیر امورات مردم هستند تا با  تلاش شبانه روزی چهره شهر در زمینه های فرهنگی و عمرانی تغییر پیدا کند که این امر به واسطه انتخاب شهردار و اقدامات مربوطه صورت می‌گیرد و ما اکنون شاهد تحولاتی بوده‌ایم که برای همه عزیزان شورا آرزوی موفقیت روز افزون دارم .
وی افزود: امیدواریم تا انتخابات سال 1405 شاهد تحولات دیگر در شهر از سوی شوراها باشیم.
 خطیب جمعه آبیک در بخش دیگری از بیانات خود ضمن تبریک دهه کرامت و برنامه‌هایی که خادم یاران رضوی در سراسر کشور دارند، اظهار داشت : در شهرستان آبیک نیز وجود خادم یاران رضوی منشأ برکات هستند و نام و عطر رضوی را پخش می‌کنند و برنامه‌های خوبی را هم در این دهه در شهرستان آبیک داریم که از جمله آنها روز شنبه 13 اردیبهشت ماه خادمان امام رضا علیه السلام با پرچم متبرک گنبد حضرت رضا علیه السلام بر شهرستان آبیک وارد شده و مورد استقبال قرار می‌گیرند و طی این روز برنامه‌های مختلفی اجرا خواهد شد که درخواست می‌شود مردم هرچه باشکوهتر شرکت نمایند .
حجت الاسلام روحانی همچنین با اشاره به حادثه تلخ در بندر شهید رجایی بندرعباس ضمن عرض تسلیت برای جانباختگان علو درجات و برای خانواده‌ها صبر و اجر و برای مصدومان شفای عاجل مسئلت کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند و لازم است حادثه مذکور بررسی و هرگونه سهل انگاری یا تعمد کشف و پیگیری شود و باید دستگاه‌های نظارتی نیز نتایج را با صراحت به مردم اعلام کنند.

خطیب جمعه آبیک در بخش دیگری از بیانات خود 12 اردیبهشت ماه سالروز شهادت علامه شهید آیت الله مطهری و هفته معلم را گرامی داشته و به معلمان تبریک گفت.
 وی افزود: این معلم شهید با قلم ، بیان و تدریس خود در دوران خفقان پهلوی و بعد از انقلاب توانست با همه علم خود از اسلام ناب محمدی پاسداری کند و امام در مورد ایشان نیز فرمودند که بدون استثناء آثار شهید مطهری خوب است ، او در هر رشته‌ای قلم زده است ، از داستان راستان ، رئالیسم ، خدمات متقابل ایران و اسلام ، عدل الهی و ... که قلم او برای تبیین اسلام ناب قلم روان و قابل فهم برای همگان می‌باشد.
 وی در ادامه گفت: گروه فرقان او را در شبانگاه مورد هدف قرار دادند و به شهادت رساندند و سیل عظیمی از جمعیت قم و غیر از قم در تشییع این استاد شرکت کردند و قدرشناسی نمودند و به عنوان یک معلم خوب شناخته شد که هفته معلم با اتکا به این معلم خوب نامگذاری گردید .
وی افزود:  این روز را به معلمان شهرستان آبیک که حدود 16 هزار دانش آموز را تحت تربیت و آموزش دارند تبریک گفته و دست یکایک آنان را می‌بوسم و بر این بوسه افتخار می‌کنم .
امام جمعه آبیک تصریح کرد: اول معلم عالم خداست و دانش آموزان او انبیا الهی هستند و دوم معلم نیز انبیاء هستند که دانش آموز آنها انسان‌ها بوده و امروز معلمان پای  بر جای پای انبیا نهاده‌اند ، لذا تجلیل از معلم فقط به معنای تجلیل از شخص معلم نیست که تجلیل از علم و دانش است و اسلام نیز بر این امر بسیار بها داده است.
 امام جمعه آبیک اظهارداشت: امروز دنیا مبهوت علم و دانش دانشمندان ما است و میانگین سنی دانشمندان هسته‌ای ما زیر 40 سال است و با ظرفیت‌های علمی که داریم جهان را مبهوت کرده‌ایم .
وی در ادامه تاکید کرد: علم قابل مردن نیست آن هم در سرزمین ایران بزرگ که معلمان ما مفتخرند به این که هفته معلم به نام شهید مطهری نامگذاری شده است،  او که اهل تهذیب نفس و مبارزه همه جانبه با افکار التقاطی بود و دارای علوم و فنون در رشته‌های مختلف که لازم است معلمان ما نیز به علوم مختلف مسلط باشند و ان شاءالله  همه ما رهرو حقیقی راه شهید مطهری باشیم.


http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/123067/لزوم-تداوم-اقدامات-تحولی-توسط-شوراها---امروز-دنیا-مبهوت-علم-و-دانش-دانشمندان-ما-است--تهذیب-نفس-و-مبارزه-با-افکار-التقاطی-از-ویژگی-های-شهید-مطهری-بود
بستن   چاپ