با حضور مسئولان عالی استان‌ قزوین؛
اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین برگزار شد/ اصحاب رسانه آبیک خوش درخشیدند
جمعه 28 دی 1403 - 9:56:22 PM
اصحاب رسانه شهرستان آبیک در نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر بسیج رسانه استان قزوین خوش‌درخشیدند.
به گزارش پایگاه خبری آبیک،  اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین با حضور سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه استان قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین، پیام تیرانداز مدیرعامل خبرگزاری فارس و جمعی از مسئولان استان و رئیس و اعضای شورای شهر قزوین، علی اسدالله مسئول بسیج رسانه قزوین و جمعی از پیشکسوتان و اصحاب رسانه استان در سالن اجتماعات تالار لاله قزوین برگزار شد و از برگزیدگان این رویداد مهم رسانه ای استان تجلیل شد.

در این مراسم از خانواده شهید رسانه استان شهید ابوالفضل رجبی دهکی تجلیل به عمل آمد و از برگزیدگان جشنواره در رتبه اول تا سوم در بخش‌های مختلف گزارش، تیتر، خبر، مصاحبه، یادداشت و مقاله، کلیپ،‌ اینفوگرافی، استوری موشن، پادکست و ... تقدیر شد.

گفتنی است در این مراسم از امیدرضا مافی و جباری دو نفر از پیشکسوتان رسانه استان تقدیر شد و همچنین برای ایجاد انگیزه و تشویق خبرنگارانی که تازه وارد عرصه خبر شده‌اند از ریحانه عابدی خبرنگار خبرگزاری فارس قزوین و مریم طاهری خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین تحت عنوان نوقلمان تجلیل شدند.

اصحاب رسانه شهرستان آبیک نیز در نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خوش‌درخشیدند و از سیدفرهاد حسینی مسئول کانون بسیج رسانه شهرستان آبیک در بخش مطالبه گری،  سعید خدایاری خبرنگار پایگاه خبری آبیکی ها در بخش موشن گرافی و امیر محمدی عکاس خبری آبیک در بخش عکس با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.  
بر اساس این گزارش،  در نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر بسیج رسانه استان قزوین 198 نفر شرکت کرده، 550 اثر به دبیرخانه ارسال شده و 480 اثر به داوری راه یافتند؛ داوری این دوره از جشنواره در مشهد مقدس داوری شده بود که بیانیه آن توسط رکسانا رضایی عضو هیأت اندیشه‌ورز بسیج رسانه قزوین قرائت شد.

http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/123034/اختتامیه-نهمین-جشنواره-رسانه‌ای-ابوذر-استان-قزوین-برگزار-شد---اصحاب-رسانه-آبیک-خوش-درخشیدند
بستن   چاپ