در گفت‌وگو با رئیس اداره بهزیستی آبیک مطرح شد؛
70 معتاد متجاهر در آبیک جمع‌آوری شدند/ کمپ جدید ترک اعتیاد در راه است
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 1:21:44 PM
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک به جمع‌آوری 70 معتاد متجاهر این شهرستان و انتقال آنها به کمپ‌های ترک اعتیاد اشاره کرد و گفت: تاسیس کمپ ترک اعتیاد جدید در دستور کار قرار گرفته است.
یوسف کازانی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه جامع اطلاع‌رسانی آبیک با اشاره به فعالیت کمپ‌های ترک اعتیاد با ظرفیت 50 درصدی در ایام کرونایی اظهار کرد: از خرداد ماه امسال تاکنون، با ظرفیت‌سازی اداره بهزیستی شهرستان آبیک و آماده‌سازی کمپ‌های ترک اعتیاد برای پذیرش معتادین و أخذ دستور دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان با همکاری نیروی انتظامی نسبت به جمع‌آوری 70 معتاد متجاهر و انتقال آنان به کمپ‌ها اقدام شده است.
وی شاخصه اصلی معتادین متجاهر بی‌خانمان بودن و کارتن‌خواب بودن دانست و از 70 معتاد متجاهر جمع‌آوری و منتقل شده به کمپ‌های ترک اعتیاد شهرستان آبیک، هشت نفر را از معتادین دارای شاکی خانواده بیان کرد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک افزود: در حال حاضر 56 معتاد متجاهر در کمپ‌های ترک اعتیاد در حال  گذارندن دوره درمان هستند و دوره درمان 14 معتاد متجاهر سپری شده و از کمپ‌ها مرخص شده‌اند.
کازانی با اشاره به فعالیت سه کمپ ترک اعتیاد در شهرستان آبیک ادامه داد: پروانه تاسیس یک کمپ ترک اعتیاد جدید در شهر آبیک أخذ شده و در مرحله أخذ پروانه فعالیت از کمیسیون ماده 26 اداره کل بهزیستی استان قزوین قرار دارد و به محض أخذ این پروانه، آغاز به فعالیت خواهد کرد.
وی نقش خانواده، جامعه و محیط را در پیشگیری از سوق یافتن نوجوانان و جوانان به سمت اعتیاد موثر ذکر و تصریح کرد: زمانی که والدین با فرزندان خود ارتباط  عاطفی و دوستانه برقرار نکنند و در تربیت آنها سهل‌انگاری کنند و محیط و شرایط نامناسب هم برای فرزندان مهیا باشد به سمت اعتیاد کشیده می‌شوند که ویژگی‌های شخصیتی و استعداد و ظرفیت آنان هم می‌تواند در گرایش به موادمخدر تاثیر بگذارد.
این مسئول در پاسخ به این سوال که حضور شبانه نوجوانان و جوانان در برخی از پارک‌های شهر آبیک و دوستی آنان با افراد معتاد و دورهمی با آنان که بعضا گزارش شده، چه پیامدی را به همراه خواهد داشت توضیح داد: وجود نوجوانان و جوانان در محیط‌های پرخطر و مصرف مواد مخدر، پیامدهای سوئی را برای آنان به همراه خواهد داشت؛ لازم است والدین بر رفت و آمد فرزندان خود به ویژه رفت و آمدهای شبانه و همسالان آنان کنترل مناسب و همچنین توجه و نظارت بیشتری داشته باشند تا در دام اعتیاد گرفتار نشوند .
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک متذکر شد: خانواده‌ها باید در تربیت فرزندان خود منطقی عمل کنند و نسبت به تاخیرهای شبانه آنان به منزل حساس باشند چرا که خطر گرایش به اعتیاد و مصرف مواد مخدر در کمین آنها است و غفلت و سهل‌انگاری خانواده‌ها و گرفتار شدن فرزندان آنها به بلای خانمانسوز اعتیاد می‌تواند یک عمر پشیمانی به همراه داشته باشد.

http://www.AkhbareAbyek.ir/Fa/News/119191/70-معتاد-متجاهر-در-آبیک-جمع‌آوری-شدند--کمپ-جدید-ترک-اعتیاد-در-راه-است
بستن   چاپ